Redactia.ro
Home » Monden » Lupta «reginei blănurilor». Și-a pierdut toată averea și a ajuns la psihiatrie. Cum a reușit să-și ia viața de la zero

Lupta «reginei blănurilor». Și-a pierdut toată averea și a ajuns la psihiatrie. Cum a reușit să-și ia viața de la zero

flora nastase

Povestea Florei Năstase este o adevărată lecție de viață! Cea supranumită regina blănurilor a fost pe culimile succesului și s-a scăldat în lux ani la rând. De la agonie la extaz nu a trecut mult timp. Și-a pierdut o mare parte din avere, iar disperarea a adus-o pe patul de spital, în secția Psihiatrie. Cum a reușit să depășească momentul de cotitură? A povestit chiar ea, Flora Năstase.

Flora Năstase a reînnăscut din propria cenușă

Flora Năstase a avut o lungă perioadă de timp o afacere înfloritoare, iar niciun moft nu era prea scump pentru ea. Își permitea haine de lux, vacanțe scumpe și bijuterii la care unele femei nu pot decât să viseze. În urmă cu zece ani și-a pierdut averea de un milion de euro și a fost nevoită să o ia de la capăt și să renască din propria cenușă.

Drumul a fost unul anevoios și a avut două opriri și la secția de Psihiatrie. Durerea pierderii averii și lipsa sprijinului celor dragi au fost elementele care au aruncat-o pe Flora în ghearele depresiei. Din fericire, a urmat tratamentul necesar, iar de un an privește viața cu alți ochi!

„Atunci, în primul an, m-a ajutat un prieten de-al meu. De fapt, când spun un prieten, nu e doar un prieten, pentru că e puțin spus ce a făcut el în momentele grele. M-a ajutat și, un an de zile, mi-a plătit ratele la credit. Așa am reușit să mă adun și, cât de cât, să mă remontez. După doi ani, am ajuns la spital, probabil de la stresul acumulat și de la oboseală. După acești doi ani, am realizat că nu mai pot continua și a trebuit să mă internez, să încep tratamentul”, a povestit Flora Năstase, conform Viva!

Flora Năstase, sfat pentru cei aflați la cotitură

Flora are un sfat pentru cei care se simt copleșiți de probleme, dar care încă nu au curajul de a solicita ajutor specializat. Depresia nu este un stigmat pe care cineva trebuie să-l poarte, ci o boală ca oricare alta. Necesită îngrijire și tratamentul corespunzător pentru a fi învinsă!

„Nicio clipă să nu stea pe gânduri! Să consulte un medic psihiatru. Să nu le fie frică de tratament, pentru că tratamentul adecvat îți face numai bine. Ca în orice boală. Poate că sunt încercări până ce tratamentul devine adecvat și nu dă efecte nedorite, dar la un moment dat se va „pica pe tratament și viața ta va fi o viață normală. Altfel, te vei chinui toată viața. Depresia nu e o înfrângere. Nu e un handicap. Nu e o rușine. Este o boală ca oricare alta. Netratată, ea devine fatală”, concluzionează Flora.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: