Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu, dezvăluiri emoționante despre boala fiului său: „Se fac progrese, dar foarte încet”

Mădălin Ionescu, dezvăluiri emoționante despre boala fiului său: „Se fac progrese, dar foarte încet”

GALERIE FOTO (5) Mădălin Ionescu, dezvăluiri emoționante despre boala fiului său

Mădălin Ionescu, dezvăluiri emoționante despre boala fiului său. Prezentatorul tv se poate considera un bărbat împlinit având o carieră de succes, dar și o familie minunată. Cu toate astea, Mădălin Ionescu are o mare suferință în legătură cu fiul său. Filip, 17 ani, suferă de o dizabilitate severă, care-i permite să se exprime mai greu. Ce spune vedeta tv despre copilul său?

Mădălin Ionescu, dezvăluiri emoționante despre boala fiului său

Mădălin Ionescu, dezvăluiri emoționante despre boala fiului său. Prezentatorul tv trăiește o poveste de dragoste alături de Cristina Șișcanu, împreună cu care are o feiță, Petra. Mădălin Ionescu se află la cea de-a doua căsătorie, acesta având și doi copii din căsnicia cu Mihaela Coșerariu. Cristina și Mădălin s-au cunoscut în perioada în care cei doi lucrau la Antena Group. Deși s-a zvonit în presă că jurnalista i-ar fi destrămat căsnicia, Mădălin Ionescu a negat această informație. În emisiunea moderată de Mirel Curea, „Dosare de presă”, fostul prezentator de la Kanal D a vorbit despre căsnicia cu Cristina dar și despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său, Filip. „M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez. Mi-a crescut copiii”, a spus Mădălin Ionescu despre soția sa.

Vedeta tv locuiește împreună cu soția sa și cei trei copii, Ștefania, Filip și Petra. Filip, unicul băiat al jurnalistului suferă de o dizabilitate severă, din cauza varicelei. „Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! ”, declara Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu, dezamăgit de statul român

Vedeta tv a declarat că fiul său este un adevărat geniu, dar pentru a ajunge la rezultatele dorite trebuie să muncească foarte mult. „Are un creier de geniu, însă centrii vorbirii sunt calcifiați. A dezvoltat alți centri. Trebuie să muncesc foarte mult. Eu nu o privesc ca pe o cruce”, spune Mădălin Ionescu. Deși Filip a făcut progrese mari în urma tratamentelor complexe, Mădălin Ionescu susține că statul român nu îi ajută deloc pe tinerii care suferă de această problemă. „Aceste persoane cu dizabilități sunt ostracizate. Filip e foarte vulnerabil într-o țară ca România. Nu mai vrea să facă sport din cauza acestei dezamăgiri. O țară care nu are milă față de persoanele vulnerabile e înapoiată. Sunt sechele din perioadă comunistă. Se fac progrese, dar foarte încet”.

Mădălin Ionescu a spus că indiferent de boala lui, Filip are o mentalitate specială și se înțelege foarte bine cu socrii jurnalistului, părinții Cristinei Șișcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: