Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 17 ani. Fostul prezentator tv i-a transmis un mesaj emoționant

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 17 ani. Fostul prezentator tv i-a transmis un mesaj emoționant

GALERIE FOTO (7) Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 17 ani

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 17 ani. Mădălin Ionescu are o familie fericită și se bucură enorm când este alături de cei trei copii ai săi. Prezentatorul formează un cuplu cu Cristina Șișcanu, fiind părinții unei fetițe. Pe lângă asta, Mădălin mai are doi copii, o fată și un băiat cu fosta soție. Recent, Filip a împlinit vârsta de 17 ani, iar fostul prezentator Tv i-a transmis un mesaj emoționant.

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 17 ani. Prezentatorul tv i-a transmis un mesaj emoționant

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 17 ani. Fostul prezentator, Mădălin Ionescu și-a sărbătorit fiul. Filip Ionescu a împlinit vârsta de 17 ani, iar cu această ocazie, tatăl său i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Mădălin a postat o fotografie în care apare alături de copiii și nepoții săi, iar la descriere a scris un mesaj de-a dreptul cutremurător. „La mulți ani, Filip, băiatul meu iubit! 17 ani, o vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri şi sentimente, de aspirații și de pasiuni, dacă nu erai încorsetat de o anumită infirmitate.Știu că ești protejat de dragostea noastră și te bucuri de fiecare zi, fără să observi , așa cum am mai spus, cât de puține șanse au tinerii speciali în societatea românească.Sper, însă, că lucrurile se vor schimba și aici, iar copiii și adolescenții ca tine vor primi o atenție mai mare și un sprijin mult mai ferm.Te iubesc! În poză, Filip este alături de surorile lui, Ștefania și Petra, dar și împreună cu verișoarele sale, Natalis și Sofia”, a fost mesajul postat de cunoscutul prezentator pe o reţea de socializare.

Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 17 ani, fiind sărbătorit de familia sa într-un mod deosebit. În urmă cu puțin timp, Mădălin a vorbit despre situația fiului său, Filip. „Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient„, a declarat fostul prezentatorul tv.

Filip Ionescu, diagnosticat cu o boală cruntă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împreună o fetiță, Petra, dar fostul prezentatorul mai are doi copii din fosta căsnicie. Unicul său fiu, Filip a fost diagnosticat cu probleme neurologice. Înainte de a se căsători cu Cristina, Mădălin a intentat divorț de prima soție, menționând că aceasta nu se implica în creșterea copiilor. Potrivit jurnalistului, fiul său s-a născut complet sănătos, dar a luat virusul varicelei, și vaccinul nu exista în România la acea vreme. „Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, a declarat Mădălin Ionescu. Mai mult, soțul Cristinei Șișcanu a declarat că fiul său nu prea are șanse de recuperare. În prezent, Cristina și Mădălin își cresc împreună cei trei copii, iar soția prezentatorului se comportă ca o adevărată mamă pentru copiii săi vitregi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: