Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor de dragoste pentru Nosfe: «Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice…»

Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor de dragoste pentru Nosfe: «Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice…»

GALERIE FOTO (2) nosfe si madalina

Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe, a revenit în mediul online, după ce contul de Instagram i-a fost șters. Mădălina face față cu greu pierderii bărbatului iubit, iar recent a scris un mesaj pur și simplu cutremurător.

Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor de dragoste pentru soțul decedat

Mădălina Crețan, văduva lui Nosfe, procesează cu greu sentimentele pe care le resimte de la moartea prematură a acestuia. Este compleșită de durere, însă are un sprijin de încredere în persoana mamei sale. În plus, și foștii colegi de trupă ai lui Nosfe îi sunt alături și încearcă să o ajute așa cum pot.

Mădălina Crețan a reînceput să fie activă în mediul online și și-a creat o nouă pagină de Instagram, după cea veche a fost ștersă de către aplicație. Ea a scris cuvinte emoțioante și a subliniat că nu și-ar dori să-și refacă viața alături de alt bărbat pentru că nimeni nu ar putea să o iubească așa cum a făcut-o Nosfe.

nosfe si madalina
Mădălina a scris un mesaj emoționant pe pagina de Instagram

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice «îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani» am să aleg la nesfârșit viața asta, pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”,  a fost mesajul scris de către Mădălina Crețan.

Darius avea altă relație atunci când a cunoscut-o pe Mădălina

Mădălina și Darius, pe numele său real, s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, iar la acea vreme Nosfe era implicat într-o altă relație. A avut nevoie de nouă luni pentru a pune capăt poveștii de dragoste pe care o trăia cu fosta iubită și pentru a începe o legătură cu cea care, mai târziu, a devenit soția și mama fetiței sale.

„Din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și… I-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen: «Dai pasărea din mâna pe cioara de pe gard» . I-a luat vreo 9 luni să se hotărască. O sacină. Am suferit”, povestea Mădălina.

Nosfe a murit pe 16 octombrie, la scurt timp după ce a susținut un concert alături de trupa sa. Conform medicilor legiști, un infarct miocardic a produs decesul prematur al artistului, deși multă vreme s-a vehiculat că acesta ar fi fost consumator de substanțe interzise.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: