Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea a eclipsat toate actriţele la festivalul Cannes 2022. Apariţia ei le-a tăiat respiraţia! (FOTO)

Mădălina Ghenea a eclipsat toate actriţele la festivalul Cannes 2022. Apariţia ei le-a tăiat respiraţia! (FOTO)

Mădălina Ghenea, perioadă de doliu profund: „Din păcate nu a supraviețuit”

Mădălina Ghenea şi-a făcut loc în elita actorilor de la Hollywood, iar acum începe chiar să-i şi eclipseze. Românca a devenit o prezenţă răvăşitoare la fiecare eveniment monden şi, în special, la marile festivaluri de film. Aşa cum era de aşteptat, voluptoasa brunetă a impresionat şi la Cannes 2022.

Ea a purtat o rochie cu mai multe decupaje, care i-au conturat frumos silueta.

Mădălina a purtat o rochie mulată, cu un decolteu adânc

La ediția cu numărul 75 a Festivalului de Film de la Cannes, Mădălina Ghenea a purtat o rochie mulată, cu un decolteu adânc, însă multitudinea de decupaje a outfit-ului a atras cele mai multe priviri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicolas Rahhal (@hautecoutureglobal)

Actrița de origine română și-a accesorizat rochia lungă până în pământ cu mai multe inele cu pietre prețioase, în timp ce zona gâtului a fost lăsată liberă în mod strategic, pentru ca atenția să se se concentreze în jurul bustului generos.

A fost o creație haute-couture Tony Ward, un designer de modă libanez-italian. Bruneta a pozat exact ca un fotomodel profesionist, într-o rochie de sirenă, de care era foarte mândră.

Zona decolteului a fost încrustată cu mai multe paiete, pentru un plus de strălucire. Ținuta a fost una de tip „sirenă”, mulată pe corp până la nivelul genunchilor și evazată în partea inferioară.

Actriţa, în compania unui milionar

N-a fost prima „ispravă” de acest gen a Mădălinei. În urmă cu doar câteva zile, ea a mai bifat o apariție admirată, tot pe covorul roșu de la Cannes, în cadrul evenimentului „World Influencers and Bloggers Awards”. Rochia sa, semnată de celebrul designer Zuhair Murad, a primit recenzii pozitive.

Ghenea a şi fost surprinsă în compania lui Vito Schnabel, un influent om de afaceri, comerciant de artă american și proprietar al Vito Schnabel Gallery, cu locații în New York, Santa Monica și St. Moritz, Elveția. Românca a lăsat impresia că se simte foarte bine în compania lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: