Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea, aspru criticată de urmăritori după ce s-a urcat pe masă la o petrecere. Cum s-a apărat vedeta: „Unii oameni trebuie să se calmeze”

Mădălina Ghenea, aspru criticată de urmăritori după ce s-a urcat pe masă la o petrecere. Cum s-a apărat vedeta: „Unii oameni trebuie să se calmeze”

Mădălina Ghenea, figura fascinantă a lumii modei și a cinematografiei, a stârnit din nou valuri de discuții și controverse, însă de data aceasta nu pentru talentul său artistic sau pentru apariția sa spectaculoasă pe covorul roșu, ci pentru un moment aparent neconvențional surprins la o petrecere recentă. S-a urcat pe masă, iar internetul s-a aprins.

Îmbrăcată într-o rochie care a fost o adevărată declarație de stil, Ghenea și-a captat publicul într-un mod neașteptat. Imaginile care au ajuns rapid pe rețelele de socializare au generat reacții diverse, de la admirație la critici dure. Cu toate acestea, Ghenea a venit rapid cu o explicație surprinzătoare. În spatele aparențelor, se ascundea o strategie de marketing ingenioasă. Momentul controversat s-a dovedit a fi parte a unei campanii publicitare, iar Mădălina Ghenea a fost în centrul ei, într-un rol care poate părea incompatibil cu imaginea sa publică. Iată detaliile!

Mădălina Ghenea, aspru criticată de urmăritori după ce s-a urcat pe masă la o petrecere

Reacțiile au fost rapide și variate. Mulți internauți și-au exprimat dezaprobarea față de gestul său, considerându-l nepotrivit și neadecvat statutului său de figură publică. Criticii au fost vocali, acuzând-o că își caută atenția cu orice preț și că ar trebui să-și păstreze demnitatea.

„E jenant ce faci”, „Ce rușine”, „Ești ahtiată după atenție”, „Nici nu-ți place să te dai în spectacol”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Cum s-a apărat vedeta: „Unii oameni trebuie să se calmeze”

Cu toate acestea, Mădălina Ghenea a intervenit rapid pentru a clarifica situația. A explicat că momentul controversat a fost doar unul teatral, parte a unei campanii publicitare elaborate. Ca actriță, a argumentat ea, este obișnuită să interpreteze diferite roluri, iar acesta a fost doar un alt exemplu în care și-a folosit talentul pentru a surprinde și a captiva publicul.

„Mă întreb cum este posibil că oamenii să nu înțeleagă meseria mea. Sunt actriță, oameni buni! În viața reală, nu aș dansa niciodată pe mese în fața oamenilor care s-au oferit să fie actori în campania noastră, dar ca actriță am jucat multe personaje diferite.

Să văd dau câteva detalii despre următorul meu proiect – voi fi un personaj negativ, dar asta nu înseamnă că sunt unul și în viața reala. Îmi amintește oarecum de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul Festival de Film de la Roma pentru un film italian, când toate ziarele din România scriau că făceam în viața reală ceea ce făceam, de fapt, doar în film.

Unii oameni trebuie să se calmeze puțin! Oricum sunteți amuzanți. Sper că voi juca un astronaut… așa că voi, toți ciudații, veți scrie că eu chiar sunt un astronaut, ar fi un vis”, a scris Mădălina Ghenea, pe Instagram.

Astfel, în loc să condamnăm pe cineva pentru un gest aparent controversat, poate ar trebui să ne întrebăm mai degrabă ce mesaj sau ce poveste încearcă să transmită. În cazul lui Mădălina Ghenea, gestul său de a urca pe masă s-a dovedit a fi mai mult decât o simplă escapadă – a fost un act de teatru, menit să provoace și să captiveze.

Cât câștigă Mădălina Ghenea pentru fiecare postare pe rețelele sociale?”

Recent, jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un top select al încasărilor iubitelor și soțiilor jucătorilor de la Australian Open 2024, inclusiv pe Mădălina Ghenea, fostă parteneră a lui Grigor Dimitrov. Potrivit acestor surse, relatează ziare.com, Ghenea câștigă o sumă impresionantă pentru fiecare postare pe rețelele sociale – 7.300 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 8.500 de euro.

Într-adevăr, în lumea digitală actuală, popularitatea și influența pe social media pot transforma o persoană obișnuită într-o sursă de venituri substanțiale. Cu un număr de urmăritori semnificativ, Mădălina Ghenea își monetizează prezența online, obținând o remunerație considerabilă pentru fiecare postare publicată.

Cu toate acestea, în ciuda impresionantei sume pe care o câștigă pentru fiecare postare, Ghenea este depășită în acest top de Sophia Thomalla, iubita lui Alexander Zverev, care încasează 8.000 de lire sterline (aproximativ 9.350 euro) pentru fiecare postare. Thomalla, un model din Germania în vârstă de 34 de ani, se bucură de un număr impresionant de 1.4 milioane de urmăritori pe Instagram, ceea ce îi asigură un loc privilegiat în rândul influencerilor digitali cu venituri substanțiale.

Pe ultima treaptă a podiumului se află Jelena Djokovic, soția celebrului jucător de tenis Novak Djokovic. Deși câștigurile sale pentru fiecare postare nu sunt la fel de mari ca ale lui Ghenea sau Thomalla, aceasta este totuși una dintre personalitățile cu impact puternic pe social media, obținând un venit semnificativ din activitatea sa online.

Sursa foto: Cancan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: