Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Ghenea s-a filmat într-o ipostază incendiară. A stârnit imaginația tuturor bărbaților

Mădălina Ghenea s-a filmat într-o ipostază incendiară. A stârnit imaginația tuturor bărbaților

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma. Hoții ar fi acționat la pont: „Mi-au luat cărucioru...”

Mădălina Ghenea continuă să uimească prin frumusețea ei. Faimosul model s-a filmat într-o ținută care pune la încercare imaginația tuturor bărbaților.

Mădălina Ghenea s-a filmat într-o ipostază incendiară

Mădălina Ghenea este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din lume. Modelul de origine română atrage mereu atenția prin frumusețea ei. De această dată, s-a filmat într-un costum de baie negru, minuscul, care îi punea în evidență formele bine sculptate. Video-ul a fost imediat postat pe rețelele de socializare și i-a încântat pe fani, informează wowbiz.ro

Captură video

Mădălina Ghenea, relații cu bărbați celebri

Mădălina Ghenea pare să nu aibă noroc în dragoste, având în vedere cariera de succes și frumusețea ei. Cu toate acestea, ea avut relații cu bărbați celebri precum: Gerard Butler, Leonardo DiCaprio, Michael Fassbender, Lewis Hamilton, Adrien Brody sau  Philipp Pleine, și lista poate continua. Însă, cel căruia i-a dăruit un copil este Matei Stratan, cu care a făcut o fetiță. Relația lor, însă, nu a durat, iar Mădălina Ghenea este acum o mamă singură.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au fost timp de trei ani împreună, iar ca motiv al despărțirii ar fi distanța.

Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, și-a început confesiunea Mădălina Ghenea.

Cu toate acestea, Mădălina Ghenea nu se grăbește să se căsătorească. ”Aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum.”

”Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur  nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare”, a  explicat într-un interviu Mădălina Ghenea.

De altfel, Mădălina Ghenea mai spune că singurele sale iubiri sunt mama și fiica ei și că nu îi place să dea detalii despre viața sa privată.

”Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită. Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele. Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată”, a explicat, acum ceva vreme, Mădălina Ghenea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: