Redactia.ro
Home » Monden » Mădălina Pamfile și noua vedetă de la Kanal D au o legătură aparte! Cele două au iubit același bărbat

Mădălina Pamfile și noua vedetă de la Kanal D au o legătură aparte! Cele două au iubit același bărbat

Mădălina Pamfile și noua vedetă de la Kanal D au o legătură aparte! Cele două au iubit același bărbat

Mădălina Pamfile și noua vedetă de la Kanal D au o legătură aparte! Situația de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” devine din ce în ce mai tensionată.

Mădălina Pamfile și noua vedetă de la Kanal D au o legătură aparte!

Mădălina Pamfile participă la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și încearcă să câștige simpatia telespectatorilor și a juraților prin ținutele afișate, însă atenția tuturor s-a îndreptat către viața ei personală, mai ales pentru că aceasta are o legătură neștiută cu Nicoleta Dragne.

Concurentele încep să devină din ce în ce mai tensionate în competița dedicată stilului, așa că vin cu propuneri inedite și încearcă să vină cu ținute interesante pentru a câștiga steluțe din partea juraților, dar și admirația publicului de la Kanal D. Recent, s-a aflat că Mădălina Pamfile și noua concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” au iubit același bărbat. Este vorba despre Nicoleta Dragne, care deja a făcut furori în emisiunea de la Kanal D.

Mădălina Pamfile și Nicoleta Dragne au iubit același bărbat

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile s-au iubit cu Bruno Vlad, așa că fanii au aflat că ele au și altceva în comun, în afară de pasiunea pentru modă. Blondina are un copil împreună cu fostul partener, în timp ce bruneta a fost căsătorită cu bărbatul. Totuși, legăturile amoroase pe care le-au avut nu au rezistat.

Bruno Vlad a devenit cunoscut în showbiz-ul românesc după ce a jucat rolul de ispită, pentru puțin timp, la Insula Iubirii. Acesta s-a căsătorit cu Mădălina Pamfile în secret, în 2015. Cei doi au preferat să aibă parte de un eveniment restrâns, departe de ochii curioșilor, potrivit Viva!.

Totuși, relația lor nu a avut succes, iar aceștia au divorțat la fel de discret în 2017. Mădălina Pamfile și-a refăcut viața cu un om de afaceri libanez și trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar se și bucură de cele două fiice care îi fac fiecare zi mai frumoasă.

De asemenea, Bruno Vlad a format un cuplu timp de doi ani și cu Nicoleta Dragne, ba chiar aceștia au împreună un băiețel, Vladimir. Ei au încercat să păstreze o relație cât mai bună de dragul micuțului, așa că petrec timp alături de fiul lor ori de câte ori au ocazia.

Cele două s-au întâlnit acum la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și sunt rivale în show-ul de la Kanal D, ambele dorind să pună mâna pe coroană, dar și pe premiul cel mare. Nicoleta Dragne este cea mai nouă concurentă din emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: