Redactia.ro
Home » Știri » MAE a emis o atenționare pentru risc de călătorie în Grecia

MAE a emis o atenționare pentru risc de călătorie în Grecia

MAE a emis o atenționare pentru risc de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare pentru risc de călătorie în Grecia. Autoritățile au precizat care vor fi zonele cu cel mai mare grad de risc de incendiu, de care turiștrii trebuie să se ferească. De asemenea aceștia au pus la dispoziția turiștilor și căi de contact în cazul în care cineva va avea probleme.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Secretariatul General de Protecție Civilă a anunțat că există un risc ridicat de incendiu de vegetație (grad 4 din 5) pentru data de 5 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate, pentru următoarele zone:
– insula Samos;
– insula Kos;
– insula Rhodos;
– insula Saria;
– insula Carpathos;
– estul insulei Creta”, se arată într-un comunicat al MAE.

În caz că se confruntă cu probleme cetățenii români au la dispoziție numărul de telefon al Ambasadei României în Atena. +302106728879. De aici apelurile vor fi redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate. (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea românii plecați în vacanță care se confruntă cu situații de urgență au la dispoziție și numărul de telefon al Ambasadei României în Grecia +306978996222 și pe cel al cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.

Citește și: Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă încearcă să scape de acuzațiile de omor calificat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: