Redactia.ro
Home » Știri » Magazinul care oferă 30% din bani înapoi clienților. Ce condiție trebuie să îndeplinească românii

Magazinul care oferă 30% din bani înapoi clienților. Ce condiție trebuie să îndeplinească românii

Magazinul care oferă 30% din bani înapoi clienților

Unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine din România, Auchan, a lansat o campanie care va bucura cu siguranță mulți cumpărători. Magazinul oferă 30% din bani înapoi clienților care cumpără anumite produse, o oportunitate excelentă pentru românii care doresc să economisească.

Ce condiție trebuie să îndeplinească clienții

Pentru a beneficia de această ofertă generoasă, clienții trebuie să îndeplinească o singură condiție: să achiziționeze articole vestimentare din marca Inextenso, disponibilă în magazinele Auchan. În cadrul acestei campanii, românii vor primi 30% din suma cheltuită înapoi, însă nu sub formă de numerar, ci ca bonus pe cardul de fidelitate MyClub Auchan.

Pentru a profita de această ofertă, clienții trebuie să dețină un card de fidelitate MyClub Auchan. Cei care nu au încă un astfel de card îl pot obține foarte ușor. Cardul MyClub poate fi creat online, direct în aplicația magazinului, fără nicio restricție legată de vechimea acestuia. Acest card oferă multiple beneficii, inclusiv posibilitatea de a acumula puncte de fidelitate și de a accesa oferte exclusive.

Campania promoțională a început pe 19 iunie și se aplică exclusiv articolelor vestimentare Inextenso care nu fac parte din alte promoții. Auchan a comunicat clar termenii și condițiile acestei oferte, asigurându-se că clienții sunt bine informați și pot beneficia din plin de această oportunitate.

Auchan nu doar că oferă reduceri și bani înapoi, dar folosește această campanie ca o strategie de fidelizare a clienților. Prin superputerea cardului de fidelitate MyClub Auchan, retailerul dorește să creeze o legătură mai strânsă cu clienții săi, încurajându-i să revină și să profite de alte oferte viitoare.

Această inițiativă vine într-un moment în care românii sunt mult mai atenți la cheltuieli. Din cauza scumpirilor, mulți își calculează foarte bine banii, astfel încât să supraviețuiască de la o lună la alta fără probleme. De obicei, românii cheltuie cei mai mulți bani la cumpărături, fie ele de mâncare sau de alte produse necesare în casă. Astfel, oferta Auchan de a returna 30% din bani pe cardul de fidelitate poate reprezenta o economie semnificativă.

Auchan desfășoară și Marele Târg de Bere, ajuns la ediția cu numărul 15

Acest târg oferă pasionaților de bere o varietate vastă de sortimente, multe dintre ele la prețuri promoționale. Temperaturile ridicate de vară fac din această ofertă una de nerefuzat pentru mulți consumatori.

Pe lângă avantajele financiare evidente, cardul de fidelitate MyClub Auchan aduce și alte beneficii. Clienții fideli pot accesa oferte exclusive, acumula puncte și beneficia de reduceri suplimentare în funcție de achizițiile efectuate. Astfel, Auchan reușește să creeze un ecosistem de cumpărături avantajos pentru toți clienții săi.

Oferta Auchan vine ca un răspuns la nevoile consumatorilor români, care sunt în continuă căutare de modalități de a economisi. Într-o perioadă de incertitudine economică, astfel de inițiative sunt esențiale pentru a sprijini comunitatea și a încuraja consumul responsabil.

Auchan revoluționează piața de retail din România cu o ofertă atrăgătoare care permite clienților să economisească substanțial. Prin campania de returnare a 30% din bani pe cardul de fidelitate MyClub, românii au acum o oportunitate excelentă de a economisi și de a beneficia de produse de calitate la prețuri reduse. În plus, Marele Târg de Bere adaugă un plus de valoare experienței de cumpărături la Auchan, transformând fiecare vizită într-o ocazie de a economisi și de a descoperi noi oferte. Această inițiativă nu doar că sprijină clienții în gestionarea bugetului, dar și consolidează loialitatea față de brandul Auchan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: