Redactia.ro
Home » Monden » Magda Palimariu își dorește copii. Cum i s-a schimbat viața de când a devenit soție

Magda Palimariu își dorește copii. Cum i s-a schimbat viața de când a devenit soție

GALERIE FOTO (6) Magda Palimariu își dorește copii.

Magda Palimariu își dorește copii. Prezentatoarea de la PRO TV s-a căsătorit cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț Norvegiano-Române din Oslo. Magda a vorbit despre căsnicia sa, dar și despre aducerea pe lume a unui copil.

Magda Palimariu își dorește copii. Cum i s-a schimbat viața de când a devenit soție

Magda Palimariu își dorește copii. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoarea meteo din România. Magda Palimariu s-a născut la Sibiu, a absolvit studiile în Cluj și a devenit jurnalistă în București. În vara acestui an s-a căsătorit cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț Norvegiano-Române din Oslo.

În ultimul interviu acordat, Magda Palimariu a vorbit despre căsnicia sa, dar și cum i s-a schimbat viața după ce a devenit soție. Vedeta a mărturisit că se simte liberă și specială alături de soțul ei. „Nu s-a schimbat nimic esenţial. Cred că asta este şi ideea: să te simţi liber şi autentic lângă partener. Acum am cu cine împărţi toate momentele prin care trec şi suntem sprijin unul pentru celălalt. În plus, am şi partener de dans”, a spus Magda Palimariu, în exclusivitate pentru OK!.

Vedeta tv a mai spus că îi place să călătorească, iar acolo unde se află și familia ei, se simte cel mai bine,indiferent dacă se află la Sibiu, București sau Norvegia. Magda încearcă să îmbine viața personală cu cea profesională și să se bucure de fiecare experiență. Prezentatoarea de la PRO TV a declarat că petrece mult timp cu soțul ei, chiar dacă acesta este plecat în Norvegia.

Magda Palimariu a povestit momentul când l-a cunoscut pe soțul ei. „Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Relaţia a decurs firesc, ca între doi oameni care se plac, au ce discuta, împărtăşesc aceleaşi valori. Cred că e foarte important să găseşti pe cineva care să te înţeleagă, să te accepte aşa cum eşti, să te facă să râzi şi alături de care fiecare zi să fie o bucurie”, a mai spus Magda.

Magda Palimari vrea să devină mamă

Ajunsă la 42 de ani, Magda Palimariu arată incredibil de bine. Vedeta a declarat că se ocupă de fizicul ei și face mult sport. Referitor la mâncare, vedeta este foarte atentă la ce consumă și cât consumă.

De asemenea, moderatoarea TV a vorbit și despre copii. Magda și soțul ei plănuiesc ca pe viitor să aibă un copil. În ceea ce privește sexul copilului, jurnalista își dorește și băiat și fetiță. Magda și Ionuț nu au organizat o petrecere de nuntă, cei doi au făcut cununia, dar au preferat să o facă într-un mod mai discret, având în vedere situația în care ne aflăm din cauza pandemiei de coronavirus. „Am fost doar la Biserică şi primărie, fiind perioada de acum, cu pandemia, nu am vrut să riscăm nimic, aşa că am sărbătorit restrâns, alături de familie şi prieteni foarte apropiaţi. Ne-am gândit să facem şi o petrecere, unde să avem alături toţi oamenii dragi, însă când vom fi în siguranţă”, a mai adaugat Magda Palimariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: