Redactia.ro
Home » Știri » Magicianul Robert Tudor vinde mașina „Call Baby”. Cât costă faimosul autoturism

Magicianul Robert Tudor vinde mașina „Call Baby”. Cât costă faimosul autoturism

Magicianul Robert Tudor

Magicianul Robert Tudor, prezent pe platoul mai multor emisiuni TV, a decis să își vândă mașina cu „Call Baby”, un clip video de pe YouTube care i-a crescut notorietatea.

Magicianul Robert Tudor vinde mașina Call Baby

Prezent în platoul emisiunii „La Măruță”, Robert Tudor a explicat că dorește să își vândă acea mașină cu care a devenit viral în anul 2015, datorită clipului postat pe platforma de streaming YouTube.

Robert Tudor a participat la mai multe showuri de talent și a reușit de fiecare dată să impresioneze cu trucurile sale.

La momentul cumpărării, el a plătit pentru această mașină mai bine de 24.000 de euro, dar acum, după cum a spus și el în cadrul emisiunii „La Măruță”, pe această perioadă de criză a scăzut prețul la 10.500 de euro.

La început am pus-o cu un preț de 14.600 (n. Red de euro), după care am mai scăzut la preț și astăzi a ajuns această mașină, un Tuareg din 2010-2011, la prețul nenogociabil de 10.500 de euro. Și am să îți spun, mai exact, de ce sunt un vânzător perfect. Pentru că îți voi spune exact ce are această mașină, cu bune și rele. Fiind din 2010-2011, are această zgârietură”, a explicat magicianul într-o postare, pe pagina personală de Facebook.

De ce vinde Robert Tudor mașina Call Baby

În același clip video, Robert Tudor arată în detaliu fiecare parte a mașinii, despre care spune că este în stare perfectă.

Vreau să vă arăt fiecare detaliu, ușile sunt perfecte, oglinzile perfecte, aripa perfectă. Nu are absolut nimic. Și acum vă spun sincer. Mașina are 233.000 km, dar au fost dați înapoi 50.000 de km. Merge și funcționează perfect!, spune Robert Tudor.

Magicianul a explicat și care este motivul pentru care își vinde mașina. El a explicat că nu o mai folosește pe aceasta, pentru că și-a luat un autovehicul nou.

”Credeam că o să o folosesc mulți ani de acum încolo, dar mi-am luat altă mașină și aceasta acum stă pe bară”, a spus magicianul. Astfel, mașina Call Baby, își caută un nou stăpân.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: