Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce nu ar face o femeie pentru fotografia perfectă! De ce a fost în stare această viitoare mireasă

Ce nu ar face o femeie pentru fotografia perfectă! De ce a fost în stare această viitoare mireasă

Femeie cerere căsătorie

Nunta este, cu siguranța, unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei femei. De aceea, toate lucrurile care duc la căsătorie, inclusiv cererea din partea viitorului soț trebuie să fie ca la carte. Așa că dacă momentul pe care l-ai așteptat atâta timp vine când tu nu ești pregătită… Poți să devii inventivă!

Femeia care a folosit mâinile verișoarei pentru fotografia de la cererea în căsătorie

Această femeie a avut parte de cererea în căsătorie perfectă, dar ceea ce nu era perfect era manichiura ei.

Iubitul femeii a decis să o ceară în căsătorie după mai mulți ani de relație, dar totuși ea nu era pregătită în totalitate. Nu este vorba de a deveni soție, ci de faptul că nu era destul de aranjată pentru acel moment special. Așa că atunci când a fost cerută în căsătorie, femeia a rugat-o pe verișoara ei să își pună ea inelul pe deget, pentru că manichiura ei nu era făcută și nu putea să apară în fotografiile de la cererea în căsătorie cu mâinile nearanjate.

Verișoara salvatoare: „Nu avea unghiile făcute”

Zis și făcut! O fotografie distribuită pe Twitter de peste 150.000 de ori, postată de Jenna, verișoara în cauză arată cum o femeie poate face orice ca orice aspect legat de nuntă să fie perfect, chiar dacă se folosește de corpul altcuiva.

Descrierea pozei este sugestivă: ”Verișoara mea a fost cerută în căsătorie, dar nu avea unghiile făcute”.

Comentariile au fost numeroase, iar toată lumea o lăuda pe verișoara care a salvat fotografiile de la cererea în căsătorie.

Soțul meu mi-a sugerat să merg să mă răsfăț și să îmi fac unghiile, chiar în noaptea dinainte de a face marele pas. Trebuia să îmi dau seama că punea ceva la cale”, a scris cineva.

Există o lecție aici. Când vrei să îți ceri partenera în căsătorie, trebuie să te asiguri că și mâinile ei sunt pregătite și spun „Sunt Gata!””, a scris altcineva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: