Redactia.ro
Home » Monden » Răspunsul inedit pe care Cătălin Măruță l-a dat când a fost întrebat dacă se mărește familia din nou

Răspunsul inedit pe care Cătălin Măruță l-a dat când a fost întrebat dacă se mărește familia din nou

GALERIE FOTO (2) Răspunsul inedit pe care Cătălin Măruță l-a dat când a fost întrebat dacă se mărește familia din nou

De câțiva ani, presa tabloidă a tot speculat despre o nouă sarcină în cazul Andrei. Cântăreața și soțul său au încercat, însă, să pună stop zvonurilor, recunoscând că nu au în plan să-și mărească familia neapărat. Întrebat recent dacă, pe timp de pandemie, s-au gândit la al treilea copil, Cătălin Măruță a oferit un răspuns inedit.

Ce a spus Cătălin Măruță când a fost întrebat dacă își mărește familia

Celebrul prezentator a fost invitatul colegilor săi de la PRO, Cove și Adela Popescu, în emisiunea „Vorbește lumea”. Cei doi moderatori l-au întrebat pe Cătălin Măruță dacă soția sa este însărcinată din nou ori dacă și-au propus să-și mărească familia pe timp de pandemie.

Prezentatorul a profitat, așadar, încă o dată să lămurească situația în cazul familiei sale. Cătălin Măruță a mărturisit că Andra nu este însărcinată la acest moment, dar că nu exclud această posibilitate.

Prezentatorul a evitat să spună dacă el și soția sa își mai doresc un copil, mulțumindu-se să spună că dacă Dumnezeu le va da această șansă, ei se vor bucura. „Nu, Andra nu e însărcinată. Dacă ne mai dorim copii? Acuma știi cum e, ce vrea Dumnezeu. Avem doi copii. Suntem super fericiți cu David și cu Eva. Dar, în perioada asta nu așteptăm…”, a venit răspunsul lui Cătălin Măruță.

Certuri și neînțelegeri în cuplu pe timp de pandemie?

Măruță a dat din casă! Prezentatorul a mărturisit că au fost câteva momente tensionate între el și soția sa, în această perioadă, pe tema atribuțiilor școlare ale fiului lor, David.

”Nu ne-am certat. Chiar absolut deloc. Singurele discuții care au apărut, dacă au apărut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David să aibă mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie să-și termine întâi temele și apoi să facă ceva. Și apoi mi-am dat seama că știi ce, gestionează tu toată partea asta, pentru că nu o să mai înțeleagă nimic copiulul. Aici au fost mici discuții, dar în rest nu, absolut deloc”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

”E bine, pentru că petrecem foarte mult timp împreună și acum mă gândesc când totul o să revină și lucrurile o să intre ușor-ușor în normal, cum va fi pentru copii. Pentru că ei sunt învățați acum să stai non-stop cu ei, să te trezești cu ei, să te culci cu ei, să faci toate activitățile de peste zi cu ei, și la un moment dat o să vadă că mami și tati pleacă iarăși la serviciu și nu mai stăm împreună. Cred că asta va fi o problemă pentru cei care au copii și care au stat în perioada asta destul de mult acasă”, a adăugat Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini