Redactia.ro
Home » Știri » Mai începe sau nu emisiunea Masterchef pe Pro TV

Mai începe sau nu emisiunea Masterchef pe Pro TV

Mai începe sau nu emisiunea Masterchef pe Pro TV

Emisiunea Masterchef a dispărut de pe post, iar fanii doresc să știe dacă aceasta va începe din nou la Pro Tv și dacă o vor mai putea urmări.

Mai începe sau nu emisiunea Masterchef pe Pro Tv

Emisiunea Masterchef a avut ultimul sezon în anul 2019, iar de atunci nu s-a mai anunțat nimic despre o revenire. Ei bine, nici la trei ani distanță de la acest moment, producătorii Pro Tv nu au anunțat dacă emisiunea va reveni. Cel mai probabil, răspunsul este unul negativ, pentru că ultimul sezon a înregistrat cele mai proaste audiențe din istorie.

Primul sezon al emisiunii a fost difuzat în anul 2012 și a avut un mare succes, jurați fiind la acel moment Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei chefi au plecat la Antena 1 în anul 2014 și de atunci componența juriului de la Master Chef  s-a tot schimbat iar oficialii Pro TV au decis să renunțe de tot la difuzarea emisiunii, după terminarea sezonului cu numărul 8.

„MasterChef România este o emisiune culinară de la Pro TV,  în care concurenții își demonstrează abilitățile gastronomice sub atenta îndrumare a celor trei jurați. Emisiunea a debutat în anul  2012, avându-l ca prezentator pe Răzvan Fodor.

Juriul inițial a fost format din Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, iar din sezonul 4 aceștia au fost înlocuiți de Patrizia Paglieri, Adrian Hădean și Florin Scripcă (Chef Foa).

Începând din sezonul 6, cei trei jurați au fost Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec și Liviu Popescu. Ulterior, formatul emisiunii a fost schimbat, astfel că din 2019, show-ul culinar de divertisment i-a avut ca jurați pe Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, iar concurenții care au gătit pentru marele premiu au fost, de această dată, persoane publice”, anunța Pro TV pe site-ul său.

Ultimul sezon difuzat a fost câștigat de Alina Gologan

„Sezonul cu numărul şapte va include probe noi, cu totul şi cu totul surprinzătoare, atât pentru concurenţi, cât mai ales pentru telespectatori. Concurenţii vor găti în mai multe locaţii spectaculoase, zone care vorbesc de la sine despre istoria culinară a ţării noastre. De-a lungul sezonului, concurenţii vor fi puşi la grea încercare, atât din punct de vedere al rezistenţei, cât şi al creativităţii” au anunțat producătorii.

Alina Gologan a fost cea care a câștigat ultimul sezon al Masterchef, iar premiul pe care l-a primit a fost de 1.000 de euro.

“Mă simt extraordinar, nu mă aşteptam, mi s-au înmuiat genunchii, am picat în genunchi, am izbucnit în plâns, emoţiile au fost foarte mari, cursa a fost foarte strânsă, Cezar este un adversar de temut. Oficial, sunt cea mai bogată persoană din familia mea”, a spus Alina Gologan, câştigătoarea Mastechef 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: