Redactia.ro
Home » Știri » Mai multe țări din Europa ridică o parte din restricții. În ce tară s-au redeschis terasele și restaurantele

Mai multe țări din Europa ridică o parte din restricții. În ce tară s-au redeschis terasele și restaurantele

Restaurante deschise (1)

La aproape două luni de carantină din cauza pandemiei de coronavirus, mai multe țări europene au relaxat o parte din restricții, iar asta înseamnă că populația revine încet încet la normalitate.

Țări europene care și-au ridicat o parte din restricții

În unele țări europene, oamenii pot ieși la plimbare în parcuri, pot ieși la terase, pot merge la saloane de înfrumusețare și pot mânca la restaurante.

Angajații vor trebuie să le ofere clienților săi măsuri de protecție, purtând măști și mănuși de protecție. Una din țările europene care renunță la unele restricții este chiar Italia. Statul italian a fost prima țară europeană care a intrat în carantină totală, numărul morților ajungând la 29.079.

Era destul de multă mişcare la 7 când am ieşit să merg la muncă, maşini mici, camioane, lume pe stradă. Dintr-un punct de vedere, e pozitiv că lumea se mişcă, se plimbă, dar trebuie maximă atenţie. În Lombardia, de azi se poate merge în vizită la bunici, la rude până la al doilea sau al treilea grad. Nu se poate merge la prieteni, în schimb se poate merga dacă ai o relaţie.”, a spus un român aflat în Italia.

De asemenea, parcurile și șantierele vor fi deschise în Italia.

La începutul acestei săptămâni, unii angajați, comercianți, barmani și proprietari de cluburi au protestat pe străzile din Veneția.

Țara în care hotelurile și restaurantele au fost deschise

În Spania, hotelurile și restaurantele vor fi deschise la jumătatea capacității începând de astăzi. De asemenea, magazinele mari vor fi deschise pentru câteva ore, iar condiția principală este ca angajatorii să dezinfecteze deseori, iar angajații să poarte echipament de protecție.

Totodată, cei care folosesc mijloacele de transport în comun trebuie să poarte mască de protecție, iar dacă unele persoane nu le au în dotare, autoritățile sunt pregătite să le ofere.

În Germania, autoritățile sunt decise să deschidă locurile de joacă, bisericile, muzeele și grădinile zoologice, iar restaurantele și barurile rămân momentan închise. În ceea ce privește deschiderea școlilor, autoritățile au precizat că acestea se deschid treptat.

În Austria, saloanele de înfrumusețare și-au anunțat deschiderea, iar domnele sunt pregătite să se răsfețe. La fel ca în toate celelalte țări europene, purtarea măștilor de protecție sunt obligatorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: