Redactia.ro
Home » Monden » Maia Morgenstern, detalii neștiute despre familia sa: „Am făcut tare multe greșeli”

Maia Morgenstern, detalii neștiute despre familia sa: „Am făcut tare multe greșeli”

GALERIE FOTO (4) Maia Morgenstern, detalii neștiute despre familia sa

Maia Morgenstern, detalii neștiute despre familia sa. Celebra actriță a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre familia sa. Maia Morgenstern este discretă cu viața sa personală, dar de această dată a povestit despre relațiile pe care le are cu cei dragi.

Maia Morgenstern, detalii neștiute despre familia sa: „Am făcut tare multe greșeli”

Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Actrița a jucat în multe pelicule de succes, iar una dintre cele mai cunoscute este cea regizată de Mel Gibbson, „Patimile lui Hristos”. Maia Morgenstern are o poveste de viață incredibilă pe care a relatat-o în podcast-ul „Trup și suflet”, găzduit de Florentina Opriș. Chiar dacă pe scenă este o persoană plină de viață, în viața reală, actrița ascunde detalii uimitoare.

Puțină lume știe cum este Maia în sânul familiei și cum se comportă cu cei dragi. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația dintre ea și familia ei. Actrița a mărturisit că a făcut multe greșeli și că este o mamă dificilă. „Am făcut tare multe greșeli, evident. De un lucru sunt absolut sigură, că nu am acordat familiei mele suficient timp, mai ales la părinți, pentru că sunt mamă bună, sunt mamă dificilă, sunt mamă care a făcut greșeli, sunt tot felul de chestii. Fiică, copil al părinților mei sunt cu siguranță.Și când mă gândesc, vorbind de familie, îmi asum că nu i-am acordat timpul pe care l-ar fi meritat și de care ar fi avut nevoie. Asta e sigur. Dar, am ales așa. M-a întrebat o colegă, prietenă, dacă aș face încă o dată la fel și am răspuns că da.”, a declarat Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern s-a împăcat cu actorul Claudiu Istodor

Maia Morgenstern este o mamă mândră de copiii ei și îi sprijină indiferent de situație. Celebra actriță a declarat că nu i-a fost simplu să se ocupe de creșterea și educarea lor, având în vedere că generațiile sunt diferite. „Copiii mei au venit la intervale mari de timp, iar eu am încercat să fiu o mamă bună urmând instrucțiunile, citind ce era atunci la modă. Lucrurile s-au schimbat radical. Din momentul când fiul meu cel mare a venit pe lume, până când a apărut al doilea, apoi al treilea, încât, paradoxal, ceea ce însemna atunci perfecțiunea, cel mai bun lucru de urmat, de îndeplinit, de făcut contrazicea total ce era la modă idealul, atunci când a venit cel de-al doilea copil, iar când s-a născut era total pe dos cu ce eram îndemnată să fac cu 14 ani înainte. Instinctul îți spune multe!”, a povestit Maia Morgenstern.

Actrița a trăit trei mari iubiri și are trei copii din aceste relații. Tudor este fiul cel mare al actriței din căsnicia cu actorul Claudiu Istodor. Cabiria este fiica din relația cu actorul Istvan Demeter, iar mezina familiei este Ana Isadora, din mariajul cu medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu. Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au divorțat în 1999, dar de o perioadă s-au regăsit și locuiesc împreună, comportându-se ca un cuplu.

Da, suntem împreună din nou! Lucrăm de atâţia ani, am fost colegi în facultate, cu un an diferenţă, am lucrat în Piatra Neamţ trei ani împreună. Am făcut câteva filme, ea în mult mai multe şi eu în mai puţine.”, a declarat actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: