Redactia.ro
Home » Monden » Maia Morgestern a fost confirmată cu COVID-19. Actrița și-a anulat toate evenimentele

Maia Morgestern a fost confirmată cu COVID-19. Actrița și-a anulat toate evenimentele

Maia Morgestern a fost confirmată cu COVID-19. Actrița și-a anulat toate evenimentele

Actrița Maia Morgenstern a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Acesta și-a anunțat fanii de pe Instagram că s-a testat pentru că urma să aibă un eveniment. 

Maia Morgestern a fost confirmată cu COVID-19. Actrița și-a anulat toate evenimentele

Maia Morgenstern și-a anunțat în urmă cu puțin timp fanii de pe paginile de socializare că a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Actrița le-a mărturisit urmăritorilor săi că se testează cât de mult poate, iar după ce în ultimele zile rezultatul a fost negativ, însă a aflat că a fost infectată. Vedeta a povestit că urma să aibă un eveniment și că și-a anulat totul. Ea mărturisește că a încercat să evite o tragedie, pentru că dacă s-ar fi dus la eveniment alți oameni s-ar fi infectat din cauza ei și s-ar fi putut ajunge ajunge în situații foarte complicate.

”M-am testat alaltăieri, negativ. M-am testat ieri, negativ. M-am testat și astăzi (pentru că urma să am spectacol): POZITIV. Evident, am anulat totul. Evident, m-am prezentat la medic din primul moment.Nu vreau să devin o povară: cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă. Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris. E modul meu de a incerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală. Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical. Prețuiesc enorm efortul vostru! Nu vreau să fiu o povară!”, a spus Maia Morgenstern pe pagina sa de socializare.

Maia Morgenstern nu înțelege de ce oamenii nu se testează

Maia Morgenstern a mai scris în mesajul postat și câteva cuvinte despre cei care nu se testează și aleg să iasă în public riscând să-i infecteze și pe ceilalți cu noul coronavirus. Ea a mai mărturisit că astăzi a început școala, însă elevii nu sunt testați și peste câteva zile ar putea din nou să explodeze numărul de cazuri.

”Acum, însă, nu înțeleg, nu pot înțelege ceva. Cum, cum să începi școala iar testele…peste o săptămână, așa…În fine. Nu mă întreabă nimeni pe mine. Dar cred din tot sufletul că a te testa, a fi testat, a se face testarea în masă, în mod constant ar putea să ajute. Sau cel puțin, nu face rău. Nu cunosc efecte adverse..cred”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: