Redactia.ro
Home » Știri » Maia Sandu, candidat la prezidențialele din România din 2024? Cine o susține în câștigarea mandatului

Maia Sandu, candidat la prezidențialele din România din 2024? Cine o susține în câștigarea mandatului

Maia Sandu, candidat la prezidențialele din România din 2024? Cine o susține în câștigarea mandatului

Maia Sandu, candidat la prezidențialele din România din 2024? Iată cine o susține în câștigarea mandatului pe actuala doamnă președinte a Republicii Moldova!

Maia Sandu, candidat la prezidențialele din România din 2024?

Marcel Ciolacu, liderul social-democraţilor, a declarat că este unul dintre susţinătorii Maiei Sandu, președintele Republicii Moldova, dar şi a unificării României Mari. Totodată, întrebat dacă PSD şi PNL ar susţine candidatura acesteia la alegerile prezidenţiale din România din 2024, acesta a explicat că nu a avut loc o discuţie între cele două partide:

„Întotdeauna duceţi discuţia către anumite persoane. Vreau să vă reamintesc că şi în 2024 sunt alegeri şi pentru funcţia de preşedinte în Republica Moldova, şi mai devreme decât în România. Sunt unul dintre susţinătorii Maiei Sandu şi ai unificării României Mari.

Avem o criză de securitate în zonă şi trebuie să fim foarte atenţi la un întreg context. Una e ceea ce ne dorim sau considerăm că e corect şi alta este realitatea. Este un scenariu de lucru. Nimeni nu o poate împiedica pe doamna Maia Sandu. Eu o susţin cât pot de mult pe doamna Maia Sandu prin perioada şi mai dificilă prin care trece Republica Moldova, dar, de asemenea, facem parte din familii politice diferite”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni la RTV despre o posibilă susţineri de către PSD şi PNL a candidaturii actualului preşedinte al Republici Moldova şi la alegerile prezidenţiale din România din anul 2024.

 „Eu văd posibil ca Republica Moldova, împreună cu Maia Sandu, să ajungă în UE”

Andrei Spînu, vicepremier și ministrul infrastructurii și dezvoltării regionale din Republica Moldova susține că Maia Sandu trebuie să ocupe locul de președinte al Republicii Moldova pentru încă 8 ani de zile, deoarece are un mandat puternic din partea cetățenilor:

„Eu cred că doamna președinte trebuie să răspundă, în primul rând. Dar ca cetățean al Republicii Moldova îmi doresc ca doamna președinte să rămână cel puțin 8 ani președintele Republicii Moldova, pentru că are un mandat puternic din partea cetățenilor, iar reformele pornite sunt de abia la început. Pentru mine asta este important acum…Să facem ce ne-am propus.

Eu văd posibil ca Republica Moldova, împreună cu Maia Sandu, să ajungă în UE și să transformăm țara noastră”, a declarat Andrei Spînu la Digi24. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: