Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mama a trei copii a dispărut fără urmă în 1987, un an mai târziu fiica ei a dispărut în exact același loc. A lăsat acolo un bilet care i-a făcut pe polițiști să se închine și pe care nimeni nu l-a putut înțelege până în zilele noastre. Ce a scris fata

Mama a trei copii a dispărut fără urmă în 1987, un an mai târziu fiica ei a dispărut în exact același loc. A lăsat acolo un bilet care i-a făcut pe polițiști să se închine și pe care nimeni nu l-a putut înțelege până în zilele noastre. Ce a scris fata

GALERIE FOTO (3)

Mama a trei copii a dispărut fără urmă în 1987, un an mai târziu fiica ei a dispărut în exact același loc. A lăsat acolo un bilet care i-a făcut pe polițiști să se închine și pe care nimeni nu l-a putut înțelege până în zilele noastre. Iată ce a scris fata!

Mama a trei copii a dispărut fără urmă în 1987, un an mai târziu fiica ei a dispărut în exact același loc

Într-un caz misterios și tulburător care a rămas nerezolvat de-a lungul anilor, dispariția unei mame și a fiicei sale a lăsat comunitatea și autoritățile fără răspunsuri și pline de întrebări. În 1987, Korrina Malinoski a dispărut fără urmă, lăsând în urmă soțul și cei trei copii. Niciun indiciu nu a sugerat motive pentru această plecare bruscă și nimeni nu ar fi putut anticipa ceea ce avea să se întâmple în anul următor.

Sursa foto: viral.dailynews.ro

 Ce a scris fata

Un an mai târziu, fiica lui Korrina, Annette Sagers, a dispărut și ea în aceeași locație, lăsând în urmă un bilet care a stârnit încă și mai mult misterul. Biletul scurt și ciudat conținea cuvintele:

„Tata, mama s-a întors. Îmbrățișează-i pe băieți”, potrivit viral.dailynews.ro.

Aceste cuvinte au adăugat confuzie și speculații în comunitatea îngrozită. Se punea întrebarea dacă Korrina a plecat și apoi s-a întors doar pentru a-și lua fiica, lăsând ceilalți doi copii în urmă. Existau și suspiciuni cu privire la soțul său, că ar fi putut fi implicat în ambele dispariții.

Misterul continuă

Chiar și după atâția ani, acest mister continuă să își țină captivați pe cei doi băieți ai Korrinei, care nu au încetat niciodată să caute răspunsuri și să încerce să-și găsească mama dispărută.

În anul 2002, un ziar local a reluat cazul și a prezentat informații suplimentare. În ziua în care Korrina a dispărut, angajatorul său a observat că aceasta nu a venit la serviciu și a început să o caute. Mașina ei a fost găsită goală și încuiată în fața magazinului. Soțul ei a declarat că aceasta plecase cu o noapte înainte, în jurul orei 23:00-23:30, spunând că are nevoie să se relaxeze și să-și limpezească gândurile. Nimeni nu a mai văzut-o de atunci.

Fiica dispărută a fost văzută de un șofer de autobuz

Un an mai târziu, Annette, fiica dispărutei, a fost văzută de un șofer de autobuz care obișnuia să o transporte la școală. Era însoțită de câinele ei și se afla la stația de autobuz la ora 7:00 dimineața. Cu toate acestea, când autobuzul a ajuns la stație, 20 de minute mai târziu, Annette nu mai era acolo. Analiza scrisului de pe biletul lăsat în urmă a confirmat că era scris de către Annette însăși.

De atunci, nu s-a mai auzit nimic despre soarta celor două femei. Rămâne un mister neînțeles și o poveste tristă a două dispariții care au zguduit o comunitate și au lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns. Familia și autoritățile încă speră să obțină răspunsuri și să descopere adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu Korrina și Annette, dar, până în prezent, acestea rămân învăluite în tăcere și mister.

Sursa foto: viral.dailynews.ro

 

Sursa foto: viral.dailynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: