Redactia.ro
Home » Monden » Mama actriței Livia Taloi s-a trezit din moarte clinică în drum spre morgă ! Cum a fost posibil

Mama actriței Livia Taloi s-a trezit din moarte clinică în drum spre morgă ! Cum a fost posibil

GALERIE FOTO (6) Mama actriței Livia Taloi s-a trezit din moarte clinică

Mama actriței Livia Taloi s-a trezit din moarte clinică în drum spre morgă ! Interpreta de muzică populară Anica Ganțu, mama Liviei Taloi din serialul ”Trăsniții” a fost declarată moartă la vârsta de 21 de ani, iar în timp ce medicii o duceau la morgă, aceasta a revenit la viață. Cum a fost posibil?

Mama actriței Livia Taloi s-a trezit din moarte clinică în drum spre morgă ! Cum a fost posibil

Mama actriței Livia Taloi s-a trezit din moarte clinică. Livia Taloi este cunoscută pentru rolul său inconfundabil din cel mai lung serial românesc din lume ”Trăsniții”. Aceasta este fiica artistei Anica Ganțu,cea care a avut parte de un moment șocant. Mama actriței Livia Taloi s-a trezit din moarte clinică.

Anica Ganțu a trecut prin momente dramatice la vârsta de 21 de ani, după o întrerupere de sarcină în Serbia. Această procedură i-a provocat o hemoragie puternică, în urma căreia a intrat în moarte clinică. Medicii au chemat autoritățile, iar acestea au trimis-o la morgă, moment în care aceasta a deschis ochii și a început să se miște. Vedeta a povestit întregul eveniment la emisiunea ”Folclorul sub lupă” de la Etno TV. ”Eram la un eveniment, în Serbia. Am cântat trei zile și în ultima mi-a fost foarte rău. Am ajuns cu greu în spital, deja leșinasem de două ori. M-au adus doi colegi, iar în holul spitalului am leșinat din nou. Cât am fost în starea aceea, pe care ei au numit-o moarte clinică, am simțit cum mi se strâng oasele, parcă mi se rupeau și am gândit că nu voi mai putea merge. Ei au crezut că am murit, hotărâseră să mă bage la morgă. Medicul s-a dus să anunțe poliția, pentru că eram cetățean străin și ceruse să vină traga să mă ducă la morgă. Între timp, eu am deschis ochii iar solista care a venit cu mine a început să țipe”,a povestit mama Liviei Taloi.

Drama artistei Anica Ganțu

Câțiva ani mai târziu, vedeta primea o veste care avea să-i schimbe viața. Mama actriței Livia Taloi a aflat în urmă cu 12 ani că are cancer, iar pentru a supraviețui a cerut să-i fie făcută chimioterapie, chiar dacă se afla într-un stadoi incipient al bolii.”Acum 12 ani am avut cancer. La acel moment am fost puternică. Nu mi-a dat chimioterapie, am cerut eu. Eram în stadiul 1. Până la mine, medicul nu a mai întâlnit așa ceva. A fost mai dificil când, după chimmioterpaie, mi-am pus perucă la un eveniment. Atunci, am plâns”,a mărturisit Anica Ganțu.

Anica Gantu în vârstă de 57 de ani este solistă de muzică populară, compzitoare, dar și mamă și bunică. Aceasta s-a căsătorit la vârsta de 19 ani, după care a divorțat, declarând că nu ar mai face același lucru acum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: