Redactia.ro
Home » Monden » Mama Antonie, în compania unui bărbat misterios. Ce spune Denise Iacobescu: „Am profitat!”

Mama Antonie, în compania unui bărbat misterios. Ce spune Denise Iacobescu: „Am profitat!”

GALERIE FOTO (5) Mama Antonie, în compania unui bărbat misterios.

Mama Antonie, în compania unui bărbat misterios. Fără îndoială, se știe de unde a moștenit Antonia frumsețea. Denise Iacobescu este o femeie extrem de frumoasă, chiar dacă a împlinit 53 de ani. Este foarte atentă la stilul ei de viață, mai ales că este o femeie singură. Recent, mama artistei a fost surprinsă în compania unui bărbatș.

Mama Antonie, în compania unui bărbat misterios. Ce spune Denise Iacobescu: „Am profitat!”

Mama Antonie, în compania unui bărbat misterios. La 53 de ani, Denise Iacobescu arată foarte bine, este atentă la ce mănâncă, face sport, iar bărbații roiesc în jurul ei. Mama Antoniei este singură, nu are iubit, reușind să își croiască un drum drept. Recent, paparazzi Cancan.ro au surprins-o pe aceasta în compania unui bărbat. Denise se afla în parc, alături de o prieteni și un bărbat.

Cei trei erau voioși, relaxându-se de vremea frumoasă. Mama Antoniei a optat pentru o ținută sport, cu pantaloni subțiri, vernil, un tricou negru, accesorinzând vestimentația cu ochelari de soare. Ulterior, Denise Iacobescu a declarat că a profitat de vremea frumoasă și a ieșit în parc alături de un prieten și o amică. ”Eram cu un amic și o amică, ne plimbam cățeii. A fost o plimbare, am fost în parc, am profitat de vreme. Era cald, frumos afară, eram în tricou, cu bluza aia legată de mijloc… Ne-am distrat, am profitat, așa, de zilele frumoase de toamnă. E anotimpul meu preferat”, a comentat Denise Iacobescu pentru sursa citată.

Antonia Iacobescu, sursa foto Cancan.ro

Denise Iacobescu a lucrat pentru Adina Buzatu

Mama Antoniei a muncit de mică și a activat în mai multe domenii pentru a-și putea crește fiica. În urmă cu câțiva ani, Denise s-a angajat la unul dintre magazinele stilistei Adina Buzatu, dar a renunțat înainte ca Antonia să-l aducă pe lume pe Akim. „Primul meu job când m-am întors din America a fost să vând la un magazin de lux. Am revenit la meseria de bază: cosmeticiană, make-up artist. Am făcut cursuri de croitorie, de masaj. În SUA am făcut şcoala de cosmeticiană, acolo se numeşte estetician, m-am angajat la salon, am predat. M-am mutat în Vegas şi am avut propriul meu business. Tot ce ţine de frumuseţe. Înainte să locuiesc în State am călătorit prin Europa. Am stat în Elveţia, în Norvegia. Eu am născut-o pe Antonia în România. Când avea ea 11 luni am plecat în America. Când m-am întors, am luat-o de la 0. Să mă mut în România a fost întâmplare. Antonia a venit cu tatăl ei aici pentru că îşi cunoscuse actuala soţie. Au decis să rămână aici şi eu rămăsesem singură. Eu m-am întors în România pentru Antonia. Mă suna mereu”, povestea Denise Iacobescu.

În prezent, Denise nu are grijă doar de nepoții săi, ci încearcă să fie cât mai utilă. Artista le-a spus fanilor din mediul online că mama sa s-a apucat să facă brățări pe care internauții au început deja să le comande. Denise Iacobescu înșiră pe ață un șirag de biluțe de diferite culori, alături de multe simboluri bisericești. Sexy-bunicuța le face cu multă migală, fiind pasionată de acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: