Redactia.ro
Home » Monden » Antonia a susținut un concert imediat după ce a aflat că bunicul ei a murit. Artista a trecut prin momente cumplite

Antonia a susținut un concert imediat după ce a aflat că bunicul ei a murit. Artista a trecut prin momente cumplite

GALERIE FOTO (3) Antonia a susținut un concert imediat după ce a aflat că bunicul ei a murit

Antonia a susținut un concert imediat după ce a aflat că bunicul ei a murit. Este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia trăiește o poveste de iubire cu Alex Velea și are trei copii. Cu toate astea, vedeta a trecut prin multe momente dificile, iar unul dintre ele are legătură cu bunicul ei. Artista a urcat pe scenă imediat după ce a aflat că acesta a murit.

Antonia a susținut un concert imediat după ce a aflat că bunicul ei a murit. Artista a trecut prin momente cumplite

Antonia a susținut un concert imediat după ce a aflat că bunicul ei a murit. Este considerată una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din România, iar de-a lungul anilor, melodiile sale au devenit hit-uri. Recent, Antonia a vorbit în podcast-ul Amaliei Năstase despre viața profesională, dar și despre momente grele prin care a trecut de-a lungul timpului. Antonia a povestit cu tristețe despre momentul în care a aflat că bunicul ei a murit.

Chiar dacă se aștepta, artista a mărturisit că moartea acestuia a fost una bruscă. Imediat după ce a aflat cumplita veste, a fost nevoită să urce pe scenă, să zâmbească și să-și încânte fanii. „Acum 2-3 ani când eram în drum spre concert în Galați am primit vestea că a murit bunicul meu, eram terminată, am fost implicată cu mama s-o ajut, știam că o să stingă, dar nu atât de repede.Nu aveam încotro, trebuia să fiu pe scenă”, a dezvăluit Antonia.

După terminarea concertului, Antonia a plecat direct spre casă și nu a mai stat să facă poze cu fanii. De asemenea, un alt moment greu prin care a trecut vedeta are legătura cu internauții. Iubita lui Alex Velea a povestit că ulterior a primit multe mesaje de la fani care au criticat-o pentru că nu a acceptat să facă poze sau să ofere autografe. „Eu în seara aia nu am rămas să fac poze, n-am dat explicații, am sărit direct în dubă și am plecat. Am primit mesaje să-ți fie rușine că n-ai stat să faci poze, că am stat cu copilul în brațe în frig…”,

Antonia, despre botezul celor doi băieți ai săi

Vedeta a declarat că s-a confruntat de multe ori cu hate-ul, dar acest lucru nu a doborât-o. Dar unele persoane au jignit-o pentru că Antonia nu și-a botezat cei doi fii nici până în ziua de azi, fără să știe care este, de fapt, motivul. Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, iar împreună au o fetiță, Maya. Ulterior, cei doi au divorțat, artista a intrat într-o relație cu Alex Velea, după care au devenit părinți.

Alex și Antonia au doi băieți minunați, Achim și Dominic, dar aceștia nu sunt botezați. Cu lacrimi în ochi, vedeta a spus motivul pentru care nu a făcut acest lucru. „Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a declarat Antonia plângând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: