Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, despre custodia fiicei sale, Maya. Ce a decis împreună cu Vincenzo Castellano

Antonia, despre custodia fiicei sale, Maya. Ce a decis împreună cu Vincenzo Castellano

GALERIE FOTO (5) Antonia, despre custodia fiicei sale, Maya

Antonia, despre custodia fiicei sale, Maya. Divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano s-a pronunțat abia în 2020, după șapte ani. Cei doi au împreună o fiică de 10 ani, Maya, care a locuit încă de la naștere în Italia, alături de tatăl ei și bunicii paterni. Acum, Antonia și fostul soț s-au hotărât în privința custodiei fiicei lor.

Antonia, despre custodia fiicei sale, Maya. Ce a decis împreună cu Vincenzo Castellano

Antonia, despre custodia fiicei sale, Maya. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar și o mamă a trei copii. Antonia are o fiică din prima căsătorie cu Vincenzo Castellano și doi băieți cu Alex Velea. Artista s-a căsătorit cu Vincenzo în 2011, iar rodul iubirii lor este Maya. În vârstă de 10 ani, Maya a locuit încă de la naștere în Italia, alături de tatăl și bunicii paterni. După despărțire, Antonia s-a luptat pentru custodia fiicei sale. După șapte ani, divorțul dintre cei doi s-a pronunțat, iar acum au ajuns la un acord în privința custodiei fiicei lor. „Da, chiar s-a încheiat divorțul, inclusiv în acte”, a spus Antonia.

Vedeta a declarat că a decis împreună cu fostul soț ca Maya să petreacă mai mult timp cu ea, în România. „Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale”, a  spus ea pentru viva.ro. În urmă cu câteva săptămâni, Antonia și Maya au realizat un pictorial împreună, iar artista a spus ce pasiuni are fiica sa. „Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză”, a declarat artista.

Ani la rând, Antonia a încercat să-și aducă fiica în România, dar mereu se lovea de refuzurile lui Vincenzo, iar problemele dintre cei doi au afectat-o pe micuță. ”Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie”, a spus artista.

Cum a început relația dintre Antonia și Vincenzo Castellano

Antonia a fost expulzată din Statele Unite ale Americii, unde locuia cu familia sa de la vârsta de patru ani, iar când s-a întors în România, a fost nevoită să-și facă un alt drum în viață. Așa l-a întâlnit pe primul ei soț, Vincenzo Castellano. Cei doi erau foarte tineri când s-au cunoscut, iar ea a fost fermecată de atitudinea italianului. „Nu cautam un iubit. S-a intamplat pur si simplu sa apara el in momentul potrivit. L-am cunoscut la o cina, la restaurant. Tin minte ca statea vizavi de mine si de cum l-am vazut abia daca-mi puteam lua ochii de la el. Mi s-a parut foarte dragut; era relaxat si natural, vorbea cu prietenii lui, si nici nu se uita la mine! La un moment dat, fiindca imi era foarte jena sa ma tot uit la el, i-am facut o poza cu telefonul ca sa ma uit acasa, in liniste. Si apoi am inceput sa iesim… am fost prieteni cateva luni, inainte sa ne sarutam prima oara. Iar asta am apreciat foarte mult la relatia noastra, faptul ca nu a incercat niciodata nimic deplasat”,a mai dezvaluit artista.

Antonia si Vincenzo

De cealaltă parte, Vincenzo declara că a fost atras de frumusețea ei, dar că nu a fost dragoste la prima vedere. „Am vrut să o ajut în carieră, dar a început colaborarea cu Tom Boxer şi nu am fost de acord cu el. Nu pentru că eram gelos, ci pentru că nu mi se părea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasă, avea voce. Îi trebuia o intrare ca de nivelul ei”, a mărturisit Vincenzo Castellano, în urmă cu mai multi ani”, a povestit italianul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: