Redactia.ro
Home » Monden » Mama cântăreței Ami, cu ochii în lacrimi. Ce a pățit fiica ei într-un bazin mare cu apă

Mama cântăreței Ami, cu ochii în lacrimi. Ce a pățit fiica ei într-un bazin mare cu apă

GALERIE FOTO (4)Mama cântăreței Ami, cu ochii în lacrimi. Ce a pățit fiica ei într-un bazin mare cu apă

Mama cântăreței Ami nu și-a mai putut opri lacrimile când a văzut ce a pățit fiica ei, ajunsă într-un bazin imens cu apă. Iată despre ce este vorba.

Mama cântăreței Ami, cu ochii în lacrimi. Ce a pățit fiica ei într-un bazin mare cu apă

Ca orice mamă, și mama cântăreței Ami își face griji pentru ea. De când aceasta a plecat în Dominicană, acolo unde sunt filmările pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici de la Pro TV, ea nu mai știe nimic de fiica ei. În timpul unei probe, aflată într-un bazin mare cu apă, nevoită să stea și cu capul într-o cutie cu reptile, Ami a făcut un atac de panică, nu a mai putut să respire și a avut nevoie de ajutor. Cabral și alții au sărit imediat să o ajute, pentru că s-au speriat. Atunci când a revăzut aceste imagini, pentru mama ei a fost cumplit și a plâns.

„Respiram foarte greu. Ce respiram? Nici măcar nu mai aveam aer”, a spus Ami, în vârstă de 33 de ani, după atacul de panică pe care l-a avut.

Foto: captură Youtube / Sunt celebru, scoate-mă de aici!
Foto: captură Youtube / Sunt celebru, scoate-mă de aici!
Foto: captură Youtube / Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Momentul a fost reluat și discutat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Mama cântăreței Ami a intrat în direct, prin apel video, și a început să plângă după ce a revăzut imaginile din emisiune cu fiica ei, când aceasta avea dificultăți să respire și toată lumea și-a făcut griji pentru ea în acele clipe. S-ar fi putut ca lucrurile să fie mai grave, dar, din fericire, nu s-a întâmplat așa.

„Nu am avut o stare prea bună. Cu atât mai mult că e plecată de ceva vreme, de multă vreme. Nu am avut prea multe informații despre ea în această perioadă. Ea, de când a apărut pe TV, ne uităm cu sufletul la gură și cu dorința de a trece probele acelea, care nu sunt ușoare deloc”, a spus mama lui Ami, concurenta Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

„Aseară nu mă așteptam să facă un atac de panică. Ea nu are probleme cu apa, este claustrofobă, într-adevăr, dar nu știam să aibă așa probleme și atacuri de panică în apă”. (…) Fobia cea mai mare o am eu, la șobolani, la tot ce văd acolo și în momentul în care mă gândesc la ea…m-am gândit cu groază la tot ce avea de făcut”, a mai spus mama lui Ami.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: