Redactia.ro
Home » Știri » Mama care și-a ucis copilul în bătaie a fost condamnată la peste 23 de ani de închisoare

Mama care și-a ucis copilul în bătaie a fost condamnată la peste 23 de ani de închisoare

Mama care și-a ucis copilul în bătaie

Mama lui Luca, băiatul de 9 ani, din Cluj ucis în bătaie în 2019, a fost condamnată la peste 23 de ani de închisoare. Judecătorii au arătat că femeia a acționat în deplinătatea facultăților mintale.

Mama care și-a ucis copilul în bătaie, a fost condamantă la peste 23 de ani de închisoare

Magistrații Tribunalului Cluj au condamant-o pe Sonia Maria Alb de violență în familie sub forma omorului calificat, violență în familie sub forma lovirii, în modalitatea participației improprii și relele tratamente aplicate minorului. Aceasta a fost condamantă la 23 de ani și cinci luni de închisoare după ce și-a ucis fiul în bătaie anul trecut.

Potrivit sentinței, femeia a acționat în deplinătatea facultăților mentale. De asemenea, sentința poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Luca, băiatul de 9 ani ucis în bătaie de propria mamă

Anul trecut, cazul lui Luca, băiatul de 9 ani din Cluj ucis de mama sa a șocat întreaga țară. Băiatul a fost găsit mort în 6 iulie 2019, iar necropsia a arătat că micuțul a decedat în urma loviturilor primite.

Trupul micuțului era plin de vânătăi, despre care s-a spus că au fost cauzate de mama și fratele său geamăn, fiind obligat de mama sa. Femeia a fost reținută și, arestată ulterior, sub acuzația de violență în familie sub forma omorului. Procesul acesteia a început în 19 decembrie 2019.

Motivarea arestării femeii arată că aceasta și-a bătut copilul cu o coadă de mătură până s-a rupt, obligându-l și pe fratele geamăn al copilului să îl calce în picioare cu ghetele de fotbal.

Femeia locuia împreună cu cei trei copii ai săi și cu iubitul într-o locuință situață în Cluj Napoca. Trupul neînsuflețit al micuțului a fost găsit de concubinul mamei sale care a încercat să îl salveze, dar din păcate, Luca a murit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: