Redactia.ro
Home » Monden » Mama Claudiei Pătrășcanu intervine în scandalul fiicei sale! Gabi Bădălău a încercat să se împace cu vedeta

Mama Claudiei Pătrășcanu intervine în scandalul fiicei sale! Gabi Bădălău a încercat să se împace cu vedeta

GALERIE FOTO (2) Mama Claudiei Pătrășcanu intervine în scandalul fiicei sale

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a se fi terminat! Mama artistei intervenit în cearta dintre ei și face dezvăluiri uluitoare! Afaceristul a încearcă să se împace cu vedeta!

Mama Claudiei Pătrășcanu intervine în scandalul fiicei sale! Gabi Bădălău a încercat să se împace cu vedeta

Au trecut doi ai de când Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au început scandalul în presă. Cei doi au decis să divorțeze din cauza infidelității afaceristului, iar aceștia se judecă de atunci pentru custodia copiilor. Acum, mama vedetei sare în apărarea fiicei sale și susține că iubitul Biancăi Drăgușanu încearcă să se împace cu fosta soție.

Mama Claudiei Pătrășcanu a fost invitată la emisiunea lui Dan Capatos, ”Xtra Night Show”, unde a făcut declarații uluitoare despre relația dintre fiica sa și fostul ei partener, cu care ar doi copii. Aceasta a mărturisit că, deși Gabi Bădălău vrea să divorțeze de ea și o jignește mai mereu, de fapt el vrea împăcarea.

Mai mult, femeia a povestit un episod din urmă cu două săptămâni, atunci când Gabi Bădălău a mers la Constanța la copiii lui. Mama Claudiei Pătrășcanu a precizat că se roagă de ea să-l ierte și chiar la un moment dat a încercat să o pupe, ea refuzând. Imediat după ce a fost refuzat, afaceristul ar fi încercat să o înjure, să-i vorbească urât, iar acest lucru s-ar fi întâmplat chiar și în preajma copiilor.

”Vine ca un milog, se roage, vrea să o pupe, (n.r. pe Claudia Pătrășcanu) îi spune că vrea să o pupe, s-a întâmplat acum două săptămâni. După 10 minute începe să o înjure, începe să o facă în toate felurile”, a spus mama Claudiei Pătrășcanu.

Ce spune Gabi Bădălău despre Bianca Drăgușanu atunci când nu e lângă el

De asemenea, mama Claudiei Pătrășcanu nu s-a oprit aici din declarații. Potrivit femeii, aceasta ar fi încercat să poarte o discuție cu fostul ei ginere, iar el i-ar fi recunoscut că Bianca Drăgușanu este doar o aventură că vrea doar ”să-și facă treaba cu ea”.

”Gabi acum două săptămâni a venit după copii, vorbește cu noi, purtăm dialog, au fost niște discuții, mi-a zis dă o dracu pe aia, o psihopată, o nebună, îmi fac treaba cu ea. (n.r Bianca Drăgușanu)”, a mai spus mama Claudiei Pătrășcanu la Xtra Night Show.

Mai mult, Doinei Pătrășcanu a afirmat că fiii Claudiei Pătrășcanu nu își mai doresc să meargă acasă la tatăl lor, ei fiind martori la toate întâmplările dintre Gabi Bădălău și mama lor. Femeia a mărturisit că Gabriel, fiul cel mare al artistei, chiar i-ar fi spus acest lucru și că părintele său nu ar avea un comportament tocmai în regulă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: