Redactia.ro
Home » Monden » Mama Deliei are probleme de sănătate! Ce decizie a luat Gina Matache

Mama Deliei are probleme de sănătate! Ce decizie a luat Gina Matache

Mama Deliei are probleme de sănătate! Ce decizie a luat Gina Matache

Mama Deliei are probleme de sănătate și nu mai vrea să urmeze niciun tratament pentru durerile pe care le are la mână. Decizia ei i-a șocat pe toți!

Mama Deliei are probleme de sănătate! Ce decizie a luat Gina Matache

Delia Matache este pusă într-o situație delicată, asta după ce mama ei, Gina Matache, se confruntă cu probleme de sănătate. Mai mult, mama artistei nu și-ar mai dori să urmeze niciun fel de tratament, asta pentru că nu mai funcționează nimic, având o boală fără leac.

În luna noiembrie a anului trecut, Gina Matache i-a luat pe toți prin surprindere cu o fotografie de pe patul de spital. Contactată de jurnaliști, mama Deliei a mărturisit că s-a operat de tiroidă.

”Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…”, a declarat Gina Matache.

Cântăreața de muzică populară a vorbit despre problemele ei pentru un post de televiziune, mărturisind că își lasă boala în mâinile lui Dumnezeu.

”Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face”, a declarat Gina Matache.

De asemenea, Gina Matache susține că problema cu care se confruntă este mai gravă decât se aștepta, fiind vorba despre o complicație care nu trece prin tratament. ”Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a mai spus mama Deliei.

Gina Matache a făcut detalii șocante despre căsnicia fiicei sale

Gina Matache, mama artistei a vorbit despre personalitatea artistei și despre alegerile ei în viață. Conform acesteia, Delia este o persoană care nu acceptă sfaturi de la nimeni, pentru că știe cum să se descurce, fiind un om cu capul pe umeri.

”Indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum”, a spus Gina Matache.

Totodată, Gina Matache a dezvăluit că Răzvan Munteanu, soțul cântăreței este un bărbat special în viața fiicei sale. Aceasta a declarat că omul de afaceri este atent și drăgăstos cu Delia, el fiins singura persoană care o înțelege cel mai bine. Întrebată de ce fiica sa cea mare, nu are niciun copil, deși căsnicia cu soțul ei este una frumoasă, mama artistei a precizat că în viață trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva.

”Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, a mai spus mama Deliei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: