Redactia.ro
Home » Monden » Gina Matache, pe placa de surf la 58 de ani. Cum arată mama Deliei în costum de baie

Gina Matache, pe placa de surf la 58 de ani. Cum arată mama Deliei în costum de baie

GALERIE FOTO (2) Gina Matache, pe placa de surf la 58 de ani.

Gina Matache, pe placa de surf la 58 de ani. Mama Deliei Matache este o persoană disponibilă să încerce lucruri noi. La vârsta de 58 de ani, Gina Matache a încercat să facă surfing, după ce a văzut cât de bine se descurcă fiica sa mai mare. Delia a filmat-o și a publicat imaginile pe rețelele de socializare, iar la finalul lecției, artista de muzica populară a avut o concluzie amuzantă.

Gina Matache, pe placa de surf la 58 de ani. Cum arată mama Deliei în costum de baie

Gina Matache, pe placa de surf la 58 de ani. Gina Matache este foarte iubită și răsfățată de fiicele sale, Delia și Oana. De câteva zile, vedeta se află în Maldive alături de Delia și Răzvan Munteanu. Se știe că artista de muzică populară este o fire sinceră și care acceptă provocările oferite de fiica sa. Artista, în vârstă de 58 de ani, a acceptat să practice surf, un sport iubit de milioane de oameni. “Așa, mămicuu!”, este mesajul scris de fiica sa înainte să publice înregistrarea făcută la scurt timp după ce instructorul de surf a învățat-o. Ulterior, Gina Matache a postat un clip video, unde a așternut următoarele: “Mare nebună sunt! Am încercat marea cu placa și, bineînțeles, că am fost de cascadorii râsului. Baba și mitraliera”.

Mama Deliei va împlini pe 21 noiembrie, vârsta de 59 de ani. În prezent, artista se bucură de cele două nepoate pe care le are din partea Oanei, sora Deliei dorește să devină bunică din partea celebrei artiste.

Gina Matache face surfing

 

Gina Matache a divorțat de două ori

Mama Deliei Matache a fost căsătorită cu Ion Matache, căruia i-a dăruit două fiice, Delia și Oana. În timpul unui interviu, Gina Matache a declarat că a suferit foarte mult în 2004, când tatăl fetelor sale a ales să devină preot. “Am stat aproape 20 de ani împreună. El face asta de 10 ani, dar de 3 ani nu a venit în România. Este foarte senin, împăcat şi echilibrat. A fost ateu rău. Înainte, îi dădea pe preoţi afară din casă”, a afirmat vedeta într-un interviu.

Ulterior, artista și-a refăcut viața alături de instrumentistul Jan Mocanu, dar nici mariajul cu acesta a funcționat, iar divorțul s-a pronunțat în urmă cu patru ani. Totodată, artista a povesti și despre fiicele sale, cum au fost acestea când erau mici. Despre Delia, Gina Matache are numeroase amintiri năstrușnice pe care acestea le făcea. “Când era mică făcea multe trăsnăi. A băgat-o şi pe Oana (sora ei) în maşina de spălat, dar asta nu-i nimic. Dacă ar fi furat bani, nu aş fi bătut-o, dar făcea multe lucruri. Nu s-a inventat vreo corecţie pentru Delia nici acum. Răzvan (n.r. soţul ei) este genul de om tolerant. Încercăm toţi din familie să o conservăm, nu să o schimbăm”, spunea Gina Matache despre Delia.

Delia Matache este căsătorită cu omul de afaceri dar și managerul ei Răzvan Constantin, iar împreună explorează întreaga lume de fieacare dată când au nevoie. Momentan, artista nu are niciun copil, dar niciodată nu este prea târziu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: