Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Augustin Viziru are coronavirus. Este internată la Matei Balș. Care este starea femeii

Mama lui Augustin Viziru are coronavirus. Este internată la Matei Balș. Care este starea femeii

Actorul Augustin Viziru a dezvăluit, joi, că mama sa are coronavirus și că se află internată în momentul de față la Spitalul Matei Balș din Capitală. Care este starea femeii?

Mama lui Augustin Viziru are coronavirus. Este internată la Matei Balș. Care este starea femeii

Augustin Viziru a dezvăluit, joi, la Prima TV, că mama sa are Covid19 și că nu se simte prea bine. Se află internată la Matei Balș, iar medicii o țin sub supraveghere. De altfel, actorul a mărturisit că și el a fost infectat, la sfârșitul anului trecut și că nu a avut o formă gravă, informează Cancan.

„Nu am o stare tocmai bună, am internat-o ieri pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut și eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Stiu inca ca mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Bals cu Salvarea și totul este bine. Este sub control,  conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a declarat Augustin Viziru, la Exclusiv VIP.

Augustin Viziru, despre fiica lui: ”Am un copil cu personalitate”

Augustin Viziru a vorbit și despre fetița lui. Spune că este un copil cuminte și cu personalitate. Și, având în vedere că este un copil mic, nu creează probleme părinților cu somnul.

Augustin Viziru este un tatic model

„Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Și este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanentă de garda noaptea. Dimineața avem un ritual:  ne trezim, ne iubim, începe joacă. Nu știu ce să fac că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza bărbii”, a mai spus Augustin Viziru, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Augustin Viziru este împreună cu Laura, din 2019. Nu sunt căsătoriți, iar actorul o descrie ca femeia de care avea nevoie. Asta după ce-și pierduse încrederea, în urma divorțului de Oana Mareș, în anul 2011. Aceasta i-ar fi fost infidelă. Laura i-a dăruit-o pe Maria lui Augustin Viziru. Actorul este mândru și schimbat de când a devenit tată.

Augustin Viziru, Laura şi fetiţa lor: "A venit în viaţa mea la momentul perfect"

„Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită. Ea îmi dă cea mai mare satisfacție. Vreau să știe să facă diferența dintre rău și bine”, a spus Augustin Viziru, în cadrul unei emisiuni tv, în care a apărut alături de cea mică.

Reamintim că Augustin Viziru este câștigătorul ultimului sezon al Ferma. El a obținut trofeul, dar și marele premiu de 50.000 de euro.

”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea” a spus Augustin Viziru, câștigătorul Ferma-Orășeni vs. Săteni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: