Redactia.ro
Home » Știri » Mama lui Costel Corduneanu, copleșită de durere. Cum a reacționat femeia când și-a văzut fiul în sicriu

Mama lui Costel Corduneanu, copleșită de durere. Cum a reacționat femeia când și-a văzut fiul în sicriu

Mama lui Costel este răpusă de durere Sursă Foto: Captură video România TV

O tragedie a lovit comunitatea din Iași în data de 15 aprilie, odată cu trecerea în neființă a lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi și lider al clanului cu același nume, supranumit Ștefan cel Mare al Moldovei. Decesul său a adus o undă de durere profundă nu doar familiei și prietenilor apropiați, ci și mamei sale, care a fost copleșită de durere la vederea fiului său în sicriu. Costel Corduneanu, figura temută în lumea interlopă a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, în urma unor probleme de sănătate persistente care au culminat cu o intervenție chirurgicală la cord și o lungă perioadă de internare într-un spital din Târgul Mureș.

Mama lui Costel Corduneanu, copleșită de durere

Moartea lui Costel Corduneanu a fost un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut. Cu toate că fostul lider interlop este plâns de multe persoane, nimeni nu este afectat la fel de profund ca mama sa. Vestea tragică a lovit-o pe aceasta cu o putere de neînțeles, pregătind-o să își conducă fiul pe ultimul drum. În conformitate cu tradiția, rudele și apropiații lui Costel Corduneanu au organizat un priveghi solemn în Iași, unde sute de oameni s-au adunat pentru a-și exprima respectul față de cel care a fost liderul clanului.

Momentul în care sicriul a ajuns la locul respectiv a fost marcat de o tragedie suplimentară: mama lui Costel, Georgeta Corduneanu a fost copleșită de durere și a căzut la pământ la vederea băiatului său. Imaginile emoționante în care femeia plângea la căpătâiul fiului său au mișcat profund pe toți cei prezenți, care au încercat să o consoleze în acest moment extrem de greu.

Va fi înmormântat într-o zonă VIP

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu este acum depus la restaurantul „La Castel” din Iași, unde va rămâne până la ziua înmormântării, programată pentru vineri. Familia și prietenii îi pregătesc o înmormântare pe măsură, cu participarea unor maneliști cunoscuți și cu onoruri deosebite. Ulterior, Costel Corduneanu va fi condus pe ultimul său drum și va fi îngropat într-una din zonele VIP ale „Cimitirului Eternității”, unde au fost înmormântate cele mai de seamă personalități din Iași.

În urma morții sale, poziția de lider al clanului Corduneanu a rămas vacantă pentru o scurtă perioadă de timp, însă se pare că aceasta va fi preluată de fratele său, Adrian Corduneanu, cunoscut sub numele de „Beleaua”. Chiar dacă în trecut s-a speculat că relația dintre cei doi frați nu era una strânsă, Adrian a transmis un mesaj emoționant în memoria fratelui său pe rețelele de socializare unde își respectul și dragostea pentru legenda care a fost Costel Corduneanu.

„Dumnezeu să te ierte, frate. Ai fost și ești iubit, respectat de toată lumea, legenda noastră”, a scris Adrian Corduneanu, pe Facebook după decesul lui Costel Corduneanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: