Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Elon Musk a strălucit la un eveniment monden din LA. Maye a purtat creația unui designer român

Mama lui Elon Musk a strălucit la un eveniment monden din LA. Maye a purtat creația unui designer român

GALERIE FOTO (5) Mama lui Elon Musk a strălucit la un eveniment monden din LA.

Mama lui Elon Musk a strălucit la un eveniment monden din LA. Maye Musk, mama fondatorului Tesla a atras toate privirile la un eveniment monden din Los Angeles. Aceasta a purtat o creație a designerului român Lucia Maria Hohan. Mama lui Elon Musk i-a mulțumit public creatorului de modă.

Mama lui Elon Musk a strălucit la un eveniment monden din LA. Maye a purtat creația unui designer român

Mama lui Elon Musk a strălucit la un eveniment monden din LA. Maye Musk, mama fondatorului Tesla, Elon Musk a fost prezentă la un eveniment monden din Los Angeles atrăgând toate privirile. Aceasta a purtat o ținută impecabilă creată de designerul român Lucia Maria Hohan. Maye Musk a fost îmbrăcată într-un kimono din mătase cu imprimeuri florale, spre deliciul celor din jur. Mama lui Elon Musk a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la eveniment, mulțumindu-i public creatorului de modă român. La vârsta de 72 de ani, Maye Musk apare pe coperta celor mai mari reviste din lume, are numeroase contracte de publicitate cu firme de cosmetice și este expertă în nutriție, având o siluetă de invidiat.

Maye Musk este un super model cunoscut, având prima apariție pe podium la vârsta de 15 ani. Cu toate că a fost anunțată că această carieră se va încheia la vârsta de 18 ani, Maye a ajuns să lucreze zeci de ani ca model. „Prietenii mei îmi spun: eram renumită înainte ca Elon să fie faimos”, a declarat ea. Creatoarea de modă, Maria Lucia Hohăn este cunoscută ca fiind cel mai de succes designer de modă în străinătate.

Destinul mamei lui Elon Musk

Întreaga lume știe cine este Elon Musk, dar puțini o cunosc pe mama fondatorului Tesla. Maye Musk a fost un model extrem de celebru, care la vârsta de 72 de ani este încă prezentă pe marile podiumuri de modă. De-a lungul anilor a apărut într-un videoclip al lui Beyonce, pe ambalajul unui bran de cereale și într-o campanie pentru Virgin America. Chipul ei de o frumusețe rară a atras atenția mai multor producători din lumea modei. Cei din jurul ei o descrie ca fiind o persoană excepțională, dând naștere la trei copii pe care i-a crescut în cel mai liber spirit.

Dintre aceștia, Elon Musk este cel creativ, inventând PayPal și a construit Tesla și Space X, companii pe care le conduce din funcția de CEO. Copilăria mamei lui Musk a fost una activă. Aceasta își aduce aminte cu drag de zborurile făcute alături de tatăl ei deasupra deșertului Kalahari din Namibia. Chiar dacă s-a apucat de modelling la 15 ani, Maye era pasionată de matematică și era foarte pricepută. Profesorii i-au remarcat talentul și o puneau să-i învețe chiar și pe copiii mai mari decât ea. La vârsta de 18 ani, Maye s-a apucat de nutriție, iar la 21 a devenit dietetician. Un an mai târziu s-a căsătorit cu Errol Musk, iar nouă luni mai târziu a venit pe lume Elon. Mariajul celor doi a luat sfârșit după nouă ani, iar Maye a fost nevoită să-și crească singură copiii. „Am fost mama perfectă”, a spus modelul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: