Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Jador va participa la „Chefi la cuțite”? Artistul a spus tot

Mama lui Jador va participa la „Chefi la cuțite”? Artistul a spus tot

Mama lui Jador va participa la _Chefi la cuțite__

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România în acest moment, iar fanii sunt nerăbdători să afle lucruri noi despre ei. Ei bine, o informație surprinzătoare a fost dată, chiar de artist. În emisiunea a cărui protagonist este chiar Jador, cântărețul a fost surprins în timp ce încerca să o convingă pe mama lui să participe la emisiunea culinară, Chefi la cuțite.

Mama lui Jador va participa la „Chefi la cuțite”? Artistul a spus tot

Jador, în vârstă de 25 de ani, a devenit unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România, piesele sale devenind hit-uri într-un timp foarte scurt. De câteva luni, Jador are propria sa emisiune la Antena Stars, intitulată Jador Adevărat. În emisiune, artistul își prezintă viața de zi cu zi, fără perdea. În ultima ediție a show-ului, Jador apare alături de mama sa, în timp ce se afla la Bacău, în casa unde a crescut. La un moment dar, cântărețul este surprins în timp ce încearcă să-și convingă mama să participe la emisiunea culinară, difuzată pe Antena 1, Chefi la cuțite. Folosind toate armele posibile, pentru a-și convinge mama, care se pare că este o bucătăreasă incredibilă, aceasta a spus ferm NU. Cu toate astea, Jador le poate pregăti o surpriză fanilor, și va apărea alături de mama sa la show-ul Chefi la cuțite, prezentat de Gina Pistol.

Cine este Jador

Jador, pe numele său real, Ionuț-Remus Dumitrache a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei, difuzată pe Kanald. Se știa deja că acesta are o voce inconfundabilă, dar după ce a părăsit show-ul matrimonial, acesta a lansat o melodie în colaborare cu Lino Golden, Dau Moda, care a devenit hit-ul nr.1 în trending pe Youtube. Piesa a strâns peste 21 milioane de vizualizări, după care au mai urmat alte piese care au devenit hitu-uri într-un timp foarte scurt, în colaborare cu artiști renumiți precum Alex Velea, Whats App sau Costi Ioniță. Jador este din județul Bacău, și pe lângă pasiunea pentru muzică, acesta a absolvit Facultate de Relații Internaționale.

Artistul este mereu carismatic și mereu cu zâmbetul pe buze, reușind să cucerească inimile milionelor de români. Nu se sfiiește să povestească despre viața sa dură și să recunoască că a pornit de jos. Știe ce este greul, menționând că a luptat foarte mult să treacă peste neajunsuri prin muncă și învățare. În liceu, Ionuț avea note foarte bune, reușind să intre la o facultate de renume din Capitală. Cu toate că în prezent, pe plan profesional, Jador o duce foarte bine, pe plan sentimental nu are același noroc. Într-unul din episoadele emisiunii lui, artistul apare suferind după o tânăra, care se pare că i-a frânt inima. Trist, Jador a spus că nu mai există șanse de împăcare, dar că o va iubi toată viața pe această fată misterioasă. Totodată, artistul a precizat că își dorește alături de el o tânără cuminte, simplă, să știe să facă mâncare și care să-l înțeleagă, având în vedere că el este interpret de muzică pentru petrecere. Tot ce își dorește este să-și construiască o familie alături de o femeie dispusă să îl sprijine necondiționat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: