Redactia.ro
Home » Monden » Mama lui Sharon Stone, apariție de senzație. Cum arată aceasta la vârsta de 87 de ani

Mama lui Sharon Stone, apariție de senzație. Cum arată aceasta la vârsta de 87 de ani

GALERIE FOTO (7) Mama lui Sharon Stone, apariție de senzație

La 62 de ani Sharon Stone arată incredibil de bine, datorită rutinei de îngrijire pe care o urmează, dar se pare că și gena a contribuit la acest lucru. Actrița a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare cu mama sa, iar fanii au rămas pur și simplu înmărmuriți.

Mama lui Sharon Stone, apariție de senzație. Cum arată aceasta la vârsta de 87 de ani

Sharon Stone este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite actrițe din lume, iar la vârsta de 62 de ani, aceasta continuă să șocheze lumea. Recent, internauții și-au dat seama că frumusețe actriței este un dar de la mama ei.

Sharon a postat câteva fotografii cu mama sa pe rețelele de socializare, iar fanii acesteia au rămas muți de uimire când ai văzut că Dorothy, la vârsta de 87 de ani arată foarte bine. Dorothy a fost contabilă de meserie, fiind și persoana care a susțiut-o pe Sharon în cariera de actriță. Într-una dintre fotografii, Dorothy apare într-un spațiu închis unde sunt amplasate aparate de noroc, protejându-se de coronavirus cu mască de protecție și covid-19.

Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral

Deși este cunoscută în întreaga lume, Sharon Stone și-a ținut întotdeauna viața privată departe de ochii presei. Aceasta a ținut secret faptul că în 2001 a suferit un accident vascular cerebral, în urma căruia a fost nevoită să stea la Terapie Intensivă nouă zile, având nevoit de doi ani ca să reînvețe să vorbească și să meargă.

Am ajuns la spital, in 2001, iar doctorul s-a asezat pe patul meu. L-am intrebat daca o sa mor si mi-a zis ca am hemoragie cerebrala. I-am spus ca as vrea s-o sun pe mama, iar el a zis ca e o idee buna, pentru ca e posibil ca foarte curand sa nu mai pot vorbi”, a declarat actrița într-o emisiune. Actrița a fost diagnosticată cu anevrism, iar doctorii au suturat artera cu 22 de puncte de platină. Totodată, îndrăgita actriță a declarat că în urma acestui eveniment, corpul i s-a schimbat, iar creierul nu mai este în aceeași poziție în care era.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: