Redactia.ro
Home » Homepage » Mama Luizei Melencu, declarație sfâșietoare: „Nu va mai fi la fel”

Mama Luizei Melencu, declarație sfâșietoare: „Nu va mai fi la fel”

mama Luizei Melencu

Au trecut mai bine de șapte luni de când fiica ei a dispărut de acasă, însă mama Luizei Melencu nu-și pierde speranța. Femeia speră ca Luiza să se întoarcă acasă și să se reunească cu familia ei. Cu toate acestea, mama tinerei este conștientă că multe lucruri ar fi schimbate dacă asta s-ar întâmpla. Iată ce declarație sfâșietoare a făcut!

Mama Luizei Melencu, declarație sfâșietoare în pragul Sărbătorilor de Iarnă

Pentru toate familiile, Crăciunul și sfârșitul anului sunt sărbători care-i găsesc împreună, bucurându-se de compania celuilalt. Pentru familiile Melencu și Măceșanu vor fi, însă, câteva zile de coșmar, fiicele lor fiind în continuare de negăsit. Deși a trecut atâta timp, autoritățile n-au oferit nici până la această oră concluziile în cazul Caracal, iar cele două tinere sunt alte două cazuri neînchise de justiția română.

Mama Luizei Melencu, declarație sfâșietoare. Deși au trecut mai bine de șapte luni de când fiica ei nu s-a mai întors acasă, femeia nu și-a pierdut speranța. Ea încă visează ziua în care Luiza va intra pe poarta casei sale și se va reuni cu familia sa. ”Știm că Luiza nu va fi la fel când se va întoarce acasă. Nu va mai fi aceeași care a plecat, sunt conștientă de asta”, a spus mama Luizei, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, sperând la întoarcerea fiicei sale.

Autoritățile nu prezintă concluziile, presupusul criminal fără sentință

Cazul Caracal a intrat într-un con de umbră din cauza autorităților care refuză să mai comunice public parcursul anchetei. Nici la această oră nu există concluzii oficiale ori o sentință în cazul presupusului criminal. Gheorghe Dincă este, în prezent, în Penitenciarul Jilava, fără însă a fi condamnat definitiv în acest caz.

Citește și Cazul Caracal. Mama Alexandrei a apărut la televizor în Italia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: