Redactia.ro
Home » Știri » Mama Luizei Melencu nu dorește să se prezinte la DIICOT, nici după colaborarea cu FBI

Mama Luizei Melencu nu dorește să se prezinte la DIICOT, nici după colaborarea cu FBI

Mama Luizei Melencu, nu dorește să se prezinte la DIICOT, nici după colaborarea cu FBI

Monica Melencu precizează că nu se va prezenta joi la DIICOT, deși a primit citație acasă. Aceasta cosnideră că nu există motiv pentru a oferi probe ADN.

Mama Luizei Melencu nu dorește să se prezinte la DIICOT, nici după colaborarea cu FBI

Mama Luizei Melencu nu dorește să ofere probe biologice pentru DIICOT. Femeia susțina că nu mai are încredere în procurori, chiar dacă FBI-ul a intervenit în cazul de Caracal.

Am spus că nu vin. Am primit acea citaţie, trebuia să primim un ordin judecătoresc, nu am primit. Domnul avocat nu a primit nimic, deci nu are rost să vin şi nu dau acest ADN. Acest ADN mi s-a luat, pentru ce să mi se ia? Nu există motiv, nu vreau să dau testul acesta ADN. Nu cred că mă obligă cineva, l-am dat o dată, eu nu mai am încredere, se fac atâtea măgării. Ce pot să-mi facă să mă ia, să-mi caste gura să recolteze? Îmi da amendă, plătesc amenda”, a explicat Monica Melencu.

Avocatul a sfătuit-o să refuze procedura DIICOT

Mama Luizei a primit o citație pentru a se prezenta joi la sediul DIICOT pentru a oferi probe biologice. Procurorii au mers luni și marți, acasă la mama Luizei pentru a-i preleva probe ADN, însă femeia a refuzat după ce s-a consultat cu avocatul. Monica Melencu susține că îi este teamă ca procurorii să nu planteze probele ADN în oasele găsite în lizieră și să se închidă cazul. Miercuri, șeful DIICOT a precizat că, în funcție de atitudinea mamei Luizei, anchetatorii vor proceda conform procedurii penale.

Reacția tatălui Luizei după ce s-a spus că nu e tatăl biologic al fetei

Zilele trecute, anchetatorii au venit cu o concluzie șocantă pentru familia Luizei Melencu. Ei au precizat că analizele ADN ale părinților, comparate cu cele ale fiicei lor, sunt neconcludente și că e necesar să se repete. Asta în sensul în care testele rezultau faptul că tatăl fetei nu este cel biologic.

După cum era de așteptat, acest rezultat, dar și cerința anchetatorilor de a repeta analizele ADN, au stârnit indignarea părinților Luizei Melencu. Care a fost reacția tatălui Luizei după ce s-a spus că nu e tatăl fetei!

Eu am luat fata de la spital, a crescut în casă la mine, fata aia este fata mea. Să nu mai spună lumea că nu e fata mea”, a fost reacția tatălui Luizei.

Citeste si:Cum a ajuns să arate fiica cea mare a lui Traian Băsescu? Ioana s-a retras din viața publică

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: