Redactia.ro
Home » Știri » Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani de la dispariția fetei sale! Apropiații Monicăi Melencu sunt uluiți

Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani de la dispariția fetei sale! Apropiații Monicăi Melencu sunt uluiți

Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani de la dispariția fetei sale! Apropiații Monicăi Melencu sunt uluiți

Mama Luizei Melencu a luat o decizie surprinzătoare! Aceasta s-a hotărât să se căsătorească la doi ani de la dispariția fiicei sale. Mai mult, trecuseră abia 6 luni de când fostul soț a murit!

Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani de la dispariția fetei sale! Apropiații Monicăi Melencu sunt uluiți

Familia Luizei Melencu este în stare de șoc după ce mama tinerei dispărute s-a căsătorit la doi ani de când aceasta lipsește. Apropiații sunt uluiți de hotărârea Monicăi Melencu, dezvăluind totodată și cine este bărbatul cu care s-a măritat. Mai mult, vestea a venit acum, la circa șase luni de când fostul soț a decedat și ar fi fost găsit mort în casă.

Monica Melencu este o femeie care a trecut prin multe, suferind cumplit de pierderea fiice sale. Luiza a fost răpită și lipsește de doi ani, iar de curând, mai exact în urmă cu 6 luni, fostul soț al acesteia a murit. Mătușa Luizei Melencu a declarat pentru Impact.ro că femeia s-a recăsătorit și că de curând a făcut și cununia civilă cu noul ei partener, scrie spynews.ro.

Tot aceasta a declarat că mama Luizei Melencu s-a căsătorit acum cu un bărbat văduv, tatăl a trei fiice care sunt însă deja la casele lor. Potrivit spuselor mătușii Luizei Melencu, acesta ar avea o stare materială bună, deținând mai multe sere. Ba mai mult, cei doi s-ar fi mutat deja împreună.

”Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta. Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal”, a spus mătușa Luizei Melencu pentru Impact.ro.

Luiza Melencu nu se mai află pe Lista Persoanelor Dispărute

Luiza Melencu, una dintre fetele răpite de Gheorghe Dincă, și despre care acesta susține că a ucis-o, ar fi împlinit anul acesta vârsta de 20 de ani. Aceasta a fost scoasă de pe lista persoanelor dispărute, un demers logic dacă ținem cont că autoritățile au eliberat și un certificat de deces al adolescentei.

Adevărata bombă abia acum vine. Chiar dacă moartea Luizei Melencu nu a fost confirmată de către autorități, nici numele ei nu mai apare pe lista persoanelor dispărute. Or asta nu poate însemna decât că anchetatorii știu ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu și, din punctul lor de vedere, este la rândul ei moartă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: