Redactia.ro
Home » Știri » Mama Luizei Melencu spune că are dovada că fiica ei nu e moartă

Mama Luizei Melencu spune că are dovada că fiica ei nu e moartă

GALERIE FOTO (2) mama Luizei Melencu

Cazul Caracal e departe de a se încheia, mai cu seamă că tot apar informații noi. De curând, mama Luizei Melencu a dezvăluit că are dovada clară că fiica ei este în viață și că tot ce se întâmplă este doar o mușamalizare.

Mama Luizei Melencu, dovada clară că fiica ei e în viață

După patru luni în care s-au căutat dovezi ale decesului, mama fetei spune că are dovezi că Lulu (n.r. Luiza) este în viață. Monica Melencu a scos la iveală faptul că fiica sa purta un anume lănțișor la momentul răpirii și că acesta a dispărut odată cu fiica sa. Ea spune că ar fi fost normal să apară printre obiectele recuperate de anchetatori de la reședința presupusului criminal.

„Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănțișor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiinca mea este moartă? Eu cred că acest caz este mușamalizat. Când a dispărut fiica mea, soția dl Dincă era prin preajmă. În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea mușamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a declarat Monica Melencu într-un interviu.

„Fetele sunt în viață”

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, a declarat public că cele două fete sunt în viață. El spune că avocații angajați de unchiul fetei au aflat că fetele se află în Italia. Ele ar fi fost parte din rețeua de trafic de carne vie în care e implicat și Gheorghe Dincă.

„Domnul Cumpănaşu a făcut o serie de investigaţii, a angajat pe cont propriu o echipă de detectivi particulari, care a cules informaţii despre această reţea în care este implicat Dincă. Reţeaua duce spre Italia, Bari, şi este coordonată de o altă reţea, albaneză.”, a susținut avocatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: