Redactia.ro
Home » Știri » Mama Melindei sesizase DIICOT în urmă cu 8 luni, după ce fiicei ei i-a fost spart contul de Instagram. „Mânușa Albă” o amenința cu poze indecente

Mama Melindei sesizase DIICOT în urmă cu 8 luni, după ce fiicei ei i-a fost spart contul de Instagram. „Mânușa Albă” o amenința cu poze indecente

Mama Melindei sesizase DIICOT în urmă cu 8 luni, după ce fiicei ei i-a fost spart contul de Instagram. „Mânușa Albă” o amenința cu poze indecente

Cazul Melindei Sara, copila dispărută 7 zile de acasă în Sighetu Marmației, devinde din ce în ce mai tulburător și complicat. Noile detalii șochează întreaga țară! Iată detaliile!

Mama Melindei sesizase DIICOT în urmă cu 8 luni, după ce fiicei ei i-a fost spart contul de Instagram

Cu toate că a fost eliberată din captivitate, misterul continuă din pricina motivului pentru care copila refuza să se întoarcă acasă la părinți. O parte a răspunsului la această întrebare se poate afla în evenimentele care au avut loc cu opt luni în urmă, când mama Melindei a făcut o sesizare la DIICOT după ce contul de Instagram al fiicei sale a fost spart, iar poze indecente au fost publicate într-un story pe rețeaua socială. Iată toate detaliile!

După ce a fost descoperită în casa bărbatului de 34 de ani, anchetatorii au început să investigheze motivul pentru care Melinda refuza să se întoarcă acasă. Potrivit surselor din anchetă, se pare că ea s-ar fi certat cu părinții înainte să plece de acasă și ar fi avut gânduri suicidale. Cu toate acestea, bărbatul în vârstă de 34 de ani a convins-o să vină la el, iar astfel a început coșmarul său de 6 zile. A fost drogată non-stop și supusă unor agresiuni sexuale teribile, potrivit Click!

„Mânușa Albă” o amenința cu poze indecente

O descoperire uluitoare este că Melinda a avut o legătură apropiată pe internet cu individul cunoscut sub numele de „Mănușa Albă”, identificat mai târziu ca fiind Laurențiu Rus. Bărbatul în a cărui locuință a fost găsită pare să o fi șantajat, amenințând că va trimite poze indecente cu ea mamei sale, care este profesoară în Sighetu Marmației. Agresorul a reușit să o manipuleze și să o convingă pe copilă să-i trimită pozele respective. Acum, va fi judecat în baza legii:

„Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 şi 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori influenţa sa asupra victimei, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”, conform legii. 

„Mânușa Albă” era sub supravegherea DIICOT de 8 luni de zile

Ceea ce este și mai șocant este faptul că bărbatul de 34 de ani era deja sub supravegherea DIICOT cu opt luni înainte de capturarea sa. Mama Melindei a făcut o sesizare la DIICOT după ce contul de Instagram al fiicei sale a fost spart și pozele indecente au fost luate.

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: