Redactia.ro
Home » Homepage » Mama Melisei, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova, mesaj sfâșietor. Femeia nu poate procesa durerea provocată de pierderea fiicei: «Un semn de ne-ai mai da…»

Mama Melisei, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova, mesaj sfâșietor. Femeia nu poate procesa durerea provocată de pierderea fiicei: «Un semn de ne-ai mai da…»

melis

La finalul lunii iunie o întâmplare teribilă șoca opinia publică. O adolescentă de 14 ani și un tânăr de 19 ani au fost înjunghiați de către un băiat de 17 ani, în timp ce se plimbau nestingheriți în Grădina Botanică din Craiova. Copila nu a putut fi salvată, iar Emi, tânărul de 19 ani a fost salvat de către medici doar printr-o minune. La aproximativ o lună de la teribila crimă, mama Melisei nu poate face pace cu ce s-a petrecut și a scris un mesaj de-a dreptul sfâșietor pe contul personal de Facebook.

Mama Melisei, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova, mesaj sfâșietor

Melis avea 14 ani și un viitor strălucit în față. Din păcate, orice vis i-a fost spulberat de către un adolescent care a înjunghiat-o mortal, în timp ce se plimba în Grădina Botanică din Craiova.

Moartea adolescentei a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o, iar familia încă se luptă să procedeze cele petrecute. Mama copilei a fost cea mai afectată de tragedie, iar recent și-a strigat public durerea. Femeia a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook.

„Copilul meu drag…Vocea si zambetul tau de inger incanta tot cerul, acolo unde esti tu acum! Un semn de ne-ai mai da, sa te mai auzim, sa te mai vedem si noi…. te iubim nespus de mult!”, a fost mesajul cutremurător al femeii.

După incidentul din Grădina Botanică, în spațiul public au început să circule tot felul de teorii. Una dintre ele susține că atacatorul adolescenților era, de fapt, fostul iubit al lui Melis.

Colegii de clasă ai Melisei neagă teoriile care au circulat în spațiul public

Colegii de clasă ai copilei neagă și susțin că Melis nu avusese un iubit, iar legătura cu Emi, adolescentul de 19 ani care a fost înjunghiat, data de puțină vreme. Magistrații urmează să judece îndeaproape cazul și să stabilească ce pedeapsă va primi băiatul de 17 ani ani care a curmat viața lui Melis și care i-a cauzat lui Emi o durere fizică și una emoțională pe care cu greu le va putea depăși.

Mai mult decât atât, Emi a confirmat varianta pe care colegii de clasă ai Melisei au prezentat-o public și a subliniat că nu-l cunoaștea pe tânărul care l-a atacat cu un cuțit în Grădina Botanică din Craiova.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: