Redactia.ro
Home » Monden » Mama Oanei Roman se internează din nou. Care este motivul

Mama Oanei Roman se internează din nou. Care este motivul

GALERIE FOTO (2) Mama Oanei Roman se internează din nou.

Mama Oanei Roman se internează din nou. Mioara Roman s-a internat, la aprope două luni după ce a fost externată. Pentru a se simți mai bine, Oana și Catinca Roman au decis să o ducă la centrul pentru recuperare. Vedeta de la Antena Stars a spus care este motivul.

Mama Oanei Roman se internează din nou. Care este motivul

Mama Oanei Roman se internează din nou. Fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar fiica sa cea mică, Oana, a fost mereu alături de ea. Acum, Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor, la aproape două luni după ce a fost externată de la centrul pentru recuperare. Oana Roman este activă pe rețelele de socializare, ținându-i la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Vedeta a fost cea care a anunțat că o va interna din nou pe mama sa. Aceasta a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini din interiorul clădirii în case se afla alături de mama și sora ei, Catinca. Mai mult, fosta soție a lui Marius Elisei le-a spus urmăritorilor ei motivul pentru care a luat această decizie.

Potrivit acesteia, Mioara Roman a ajuns din nou la centrul pentru recuperare pentru a face proceduri noi, cu scopul de a o ajuta să se vindece de problemele de sănătate. Tratamentul va dura câteva săptămâni, timp în care, Mioara Roman se va afla sub observația specialiștilor în domeniul medicinei. Centrul de recuperare în care va fi internată mama sa este un loc foarte bun pentru cei care au nevoie de îngrijiri medicaleș i de proceduri de recuperare. „Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi. Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente care să o ajute cu problemele pe care le are. După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare…”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Mioara Roman impreuna cu fiicele sale

De ce a divorțat Mioara Roman de Petre Roman

Mioara și Petre Roman au divorțat în 2007, după un mariaj de trei decenii. Cei doi au decis să se despartă după ce fostul politician a fost surprins în compania Silviei Chifiriuc, care i-a devenit soție.

Într-un interviu oferit în urmă cu câțiva ani, Mioara Roman spunea care a fost motivul divorțului. „Tatăl lui Petre spunea: «Mai bine să-mi facă rău decât să-mi pară rău». Viaţa trebuie trăită. Că vor fi fericiţi trei, cinci sau 10 ani, bravo lor! Eu şi Petre nu ne-am despărţit din cauza diferenţei de vârstă. Ni s-a umplut paharul că ne-am chinuit prea rău şi punct. Cea mai fericită căsnicie pe care am văzut-o a fost între un domn şi o doamnă cu 15 ani mai mare, dar care erau la acelaşi nivel cultural. Ea a murit, iar el s-a dus zilnic la mormântul ei”, a declarat Mioara Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: