Redactia.ro
Home » Știri » Mama și fiica arată identic! Una are 25, alta 45, însă cu greu le poți deosebi

Mama și fiica arată identic! Una are 25, alta 45, însă cu greu le poți deosebi

GALERIE FOTO (3)

Ea are 25, mama ei 45, însă nu le deosebești! Fanii unei tinere din Moscova, Rusia, sunt șocați de cât de mult seamănă cele două rusoaice!

Mama și fiica arată identic! Una are 25, alta 45, însă cu greu le poți deosebi

Liza Gulyaewa este o utilizatoarea cunoscută pe platforma Tik Tok. Modelul este originar din Moscova, Rusia, dar la ora actuală locuiește la Londra. Aceasta și-a cucerit fanii cu frumusețea ei izbitoare și pentru că tot a fost admirată și întrebat-o cum de este atât de frumoasă, tânăra a ”dat vina” pe mama ei pentru genele bune.

Adesea Liza a fost întrebată câți ani are în realitate, datorită înfățișării ei angelice. Pentru a demonstra că mama ei este la fel de superbă precum ea, aceasta a postat mai multe videoclipuri pe platformă, dar și imagine cu ele împreună. Fanii au fost surprinși să vadă asemănarea izbitoare dintre ele, comentând că cele două sunt cu siguranță surori.

Mama și fiica arată identic! Una are 25, alta 45, însă cu greu le poți deosebi

Surpriza mare a fost atunci când Liza a dezvăluit că mama ei are 45 de ani, dar că este adesea confundată cu sora ei mai mică. Cele două arată mai degrabă de parcă ar fi gemene. Imaginile de pe TikTok au stârnit o discuție intensă, fiecare dându-și cu părerea care este mama și care este fiica.

”Sunt singurul care crede că mama arată chiar mai tânără?”/ ”Spune-mi că ești vampir fără să-mi spui că ești vampir”/ ”Cea blondă”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Liza pe contul ei de Tik Tok.

Video-ul de pe TikTok cu mama ei are peste 2 milioane de vizualizări și mai bine de 400.000 de like-uri.

@liza_gulyaewathanks mum for good genetics ♥️ #fyp♬ original sound – Sarah Cothran

O tânără de 21 de ani a orbit temporar din cauza unui trend pe Tik-Tok

Tik Tok a devenit una dinre cele mai utilizate aplicații din lume, iar acest lucru a adus multe lucruri negative în rândul adolescenților. De asemenea, această aplicație a cauzat și moartea mai multor tineri, din diferite țări. În fiecare zi apar noi trenduri pe care tinerii sunt tentați să le încerce și ajung deseori să-și pună viața în pericol și să rămână cu traume din cauza acestora.

Este și cazul unei tinere din Australia, în vârstă de 21 de ani, care a considerat că este capabilă să-și îmbunătățească aspectul fizic singură, acasă. Urmările au fost extrem de grave: a orbit temporar și s-a ales cu cicatrici uriașe.

Tilly Whitfield este o vedetă în vârstă de 21 de ani din Australia și este mai mereu prezentă într-un show de televiziune popular în țara ei natală. În cea mai recentă ediție, tânăra a apărut purtând o mască de culoare albastră care i-a ascuns perfect chipul. Urmăritorii vedetei au început să fie din ce în ce mai sceptici pe rețelele de socializare, așa că tânăra a decis că este momentul să clarifice situația.

Tânăra de 21 de ani a făcut o postare pe Instagram în care a povestit că poartă masca albastră pe toată fața pentru că încearcă să-și ascundă toate cicatricile pe care tot ea le-a cauzat. Tilly Whitfield și-a băgat ace în pomeți și deasupra obrajilor, cel mai probabil încercând să-și facă un soi de acupunctură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: