Redactia.ro
Home » Știri » ”Mama și iubitul ei m-au dat afară din casă la o zi după ce am terminat liceul. După un an, el m-a sunat și m-a implorat să mă întorc, dar…” | Continuarea te va lăsa fără cuvinte

”Mama și iubitul ei m-au dat afară din casă la o zi după ce am terminat liceul. După un an, el m-a sunat și m-a implorat să mă întorc, dar…” | Continuarea te va lăsa fără cuvinte

În seara absolvirii liceului, un tânăr a fost pus în fața unei întorsături neașteptate a sorții, când mama lui și amantul acesteia i-au comunicat un ultimatum șocant: să părăsească își casa. Un an mai târziu, fiind nevoit să stea pe străzi și construindu-și o nouă viață, o rugăminte neașteptată din partea iubitului mamei sale a redeschis răni vechi, forțându-l să se confrunte cu un trecut pe care credea că l-a lăsat în urmă.

În ianuarie 2024, un utilizator anonim de sex masculin s-a adresat forumului „AITA” de pe Reddit pentru a-și împărtăși povestea. Ziua de după absolvire, mama lui O.P. și prietenul ei i-au dat vestea neașteptată că, acum adult, trebuie să-și găsească propriul loc.

A fost dat afară din casă de propria mamă, imediat după liceu

Dinamica relației dintre O.P. și mama sa a suferit o schimbare semnificativă odată cu apariția noului prieten al acesteia. În ciuda eforturilor lui O.P. de a face o impresie bună și de a asigura fericirea mamei sale, prietenul manifesta o resentimentare inexplicabilă. Conform relatărilor lui, prietenul mamei sale „a convins-o pe mama să mă taxeze chirie pentru că aveam un job part-time în timpul școlii, deși el era fără loc de muncă și trăia pe banii mamei mele„.

Neclintit, băiatul și-a păstrat poziția, refuzând categoric solicitarea. Intruziunile au escaladat pe măsură ce prietenul intra în camera lui OP, căutând prin bunurile personale și folosind obiecte fără consimțământ. Disprețul său a atins punctul culminant când a distrus laptopul lui OP, folosindu-l fără permisiune. Cu toate acestea, mama băiatului a rămas neinformată cu privire la faptele rele, ținându-i partea constant prietenului său. Exprimarea nemulțumirii a dus la confruntări aprinse, cu mama taxându-și constant fiul în loc să îi spună ceva iubitului său. În mod ciudat, prietenul a părut mulțumit de rezultat când mama l-a forțat, în cele din urmă, pe OP să plece.

Cu fonduri insuficiente pentru a-și asigura un loc, OP a suportat o situație de viață precară, bazându-se pe ospitalitatea prietenilor pentru a dormi pe canapele. Pe măsură ce prietenii săi deveneau tot mai obosiți de situație, au fost momente când OP nu a avut altă opțiune decât să doarmă în aer liber. Cu toate acestea, o șansă a apărut atunci când cineva din rețeaua sa a facilitat o a doua oportunitate de muncă. Prin eforturi diligente, OP a reușit să adune economii. După câteva luni dificile fără un adăpost stabil, punctul de cotitură a sosit, iar OP s-a mutat în sfârșit într-o nouă locuință la începutul lunii ianuarie 2024.

Trecutul l-a ajuns din urmă

Cu doar câteva zile în urmă, O.P. a primit un apel neașteptat de la prietenul mamei sale, care i-a comunicat vești surprinzătoare despre faptul că mama sa a suferit un accident vascular cerebral. Într-o mișcare destul de îndrăzneață, prietenul a încercat să profite de situație pentru a-l face pe O.P. să se simtă vinovat și să se întoarcă acasă pentru a oferi sprijin. Neclintit, tânărul și-a păstrat poziția, refuzând ferm solicitarea. A explicat detaliile vieții sale de adult ocupat, accentuând imposibilitatea luării unei pauze. Cu un ton hotărât, acesta a închis telefonul, alegând să mențină limitele pe care le-a stabilit cu atâta grijă.

În final, OP s-a întrebat: „Ce să fac, pentru că nu vreau să mă întorc acasă să am grijă de mama mea bolnavă după ce ea și prietenul ei m-au dat afară în ziua de după absolvirea liceului anul trecut?”

Comunitatea online a reacționat puternic la povestea lui OP, eliberând un val de susținere. Numeroase comentarii au resunat cu situația lui, declarând unanim că „NTA” (Not the A**hole – nu ești vinovat).

„NTA. Te-au dat afară din viața lor pentru că nu erai convenabil pentru ei. Acum, încearcă să te aducă înapoi ca îngrijitor gratuit acasă pentru că ar fi mai ieftin și convenabil pentru el. În caz contrar, ar trebui să o ajute singur. Au fost brutal de insensibili cu tine, iar situația ar fi rămas la fel dacă nu ar fi vrut muncă gratuită pentru a nu o face el însuși”, a scris un comentator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: