Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mama unei studente a rămas mască după ce a văzut ce are fiica sa în cameră

Mama unei studente a rămas mască după ce a văzut ce are fiica sa în cameră

GALERIE FOTO (5)

Mama unei studente a avut parte de șocul vieții ei după ce fiica sa i-a trimis o poză din camera în care stă cu chirie. Ce a văzut femeia în cadru și cum a justificat fiica sa existența obiectelor?

Ce a văzut mama unei studente în camera fiicei sale?

Ella este anul 1 la facultate, iar mama sa încă nu s-a obișnuit cu lipsa ei din casă. De aceea, îi cere fiicei sale să-i trimită cât mai multe poze cu ea. Într-una dintre aceste fotografii, însă, fiica i-a arătat mai mult decât și-ar fi dorit. Ella a fotografiat patul din camera sa, însă, nu și-a dat seama că la vedere erau niște… jucării erotice, potrivit THE SUN.

De tăblia patului studentei erau prinse niște… cătușe, pe care fata le folosise cu iubitul său. Mama sa n-a rămas fără replică când le-a văzut, iar reacția sa a ajuns virală pe Internet. Femeia s-a arătat consternată de exitența lor și oricât a încercat Ella s-o îmbrobodească, acesta n-a crezut-o.

Fiica i-a spus că sunt „recuzita unui film”

„Arată drăguț. Cu excepția cătușelor. Care e treaba cu ele?”, a fost reacția mamei la vederea cătușelor. În zadar a încercat studenta să-i explice că au fost folosite de o prietenă care voia să filmeze un videoclip la ea în cameră. „I-am spus că fata cu care stau în chirie vrea să filmeze un mic video pentru facultate, dar nu m-a crezut”, a spus Ella, adăugând amuzată, ”am un iubit, totuși. Viața e prea scurtă!”.

Citește și Surpriza pe care o mamă surogat a trăit-o în ziua în care a născut