Redactia.ro
Home » Monden » Mănâncă picioare de crab, caracatiță și rață. Ce fost milionar se ține tare, deși nu mai are bani

Mănâncă picioare de crab, caracatiță și rață. Ce fost milionar se ține tare, deși nu mai are bani

Din palat a ajuns o dărăpănătură

Irinel Columbeanu întâmpină dificultăți financiare și nu ezită să declare că, desi viața i s-a schimbat, continuă să își vadă de gusturile sofisticate și confortul propriu. Într-un reportaj pentru emisiunea “Vorbește Lumea”, fostul milionar spune că petrece mai mult timp în bucătărie.

“Obrazul subțire, cu cheltuială se ține”, spune o vorbă din popor, însă cât de mult i se aplică și lui Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicai Gabor și tatăl Irinucai, fiica celor doi. Invitat să deschidă ușa noii locuințe în care își trăiește modest viața, fostul milionar Irinel Columbeanu mărturisește sincer că nu îi este dor de traiul lipsit de griji pe care îl avea pe vremea când era căsătorit cu Monica Columbeanu. În plus, tot acesta spune că nu l-a interesat acumularea de averi. „Cel mai important este faptul că nu am pierdut speranță, ceea ce mi se întâmplă acum reprezintă un fel de test, o încercare, o provocare pe care sper să o trec cu bine. Nu m-a interesat acumularea de averi pentu că nu plecăm cu ele, rămân în familie. Casa de la Izvorani m a pierdut pe mine, nu am pierdut-o eu. Alaturi de terenurile pe care le am a fost executată de bancă, iar vila a fost scoasă la licitație pentru 750.000 de euro”, a marturisit acesta pentru emisiunea Vorbeste Lumea.

Caracatiță, picioare de crab și rață – ce mănâncă Irinel

Dacă o bună bucată din viață se bucura de serviciile personale ale bucătarilor din vila de la Izvorani, acum, Irinel Columbeanu este nevoit să își gătească singur. Însă, acesta nu a renunțat la gusturile fine în ceea ce privește mâncărurile sofisticate. “Petrec mai mult timp în bucătărie. Cu mare placere, întotdeauna încerc să învăț tot ceea ce este nou. Gătesc picioare de crab, caracatiță, rață”, a mărturisit acesta.

Ține trandafirii roz în sticla de plastic, baie

Reporterii ProTV au îndrăznit să intre și în baia fostului milionar de Dorobanți, unde au observat un buchet ofilit de trandafiri roz, ținuți într-o sticlă de plastic de apă minerală. “Iubitei mele îi plac și trandafirii roz și cei roșii”, a subliniat Irinel.

Cât despre viața lipsită de griji pe care o ducea înainte, pe când era în atenția tabloidelor cu soția sa, Monica Gabor, Irinel declară, cu jumătate de gură că nu îi este dor de viața de dinainte.” A fost frumos, poate că va mai fi. Am mai avut perioade grele în viață. Nu m-am născut în Rolls Royce sau în vilă sau în alte mașini. Greutățile pe care viața le aruncă trebuie luate că atare și efortul de a le depăși este cel care contează. Pasărea Phoenix nu trebuie să renască neapărat din cenușă, nu e o situație în care mă complac. Sunt unele avantaje pe care pe descoperi când scapi de grijile bănești.” Intrebat din ce venituri trăiește in acest moment, Irinel Columbeanu a spus că se descurcă.

 

Loading...