Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică a dezvăluit cu ce i-a greșit Bianca Drăgușanu de nu își mai vorbesc: „Am ținut la ea foarte mult“

Mara Bănică a dezvăluit cu ce i-a greșit Bianca Drăgușanu de nu își mai vorbesc: „Am ținut la ea foarte mult“

Mara Bănică este o mamă împlinită. Copilul său cel mare, Dima, a intrat la unul dintre cele mai bune colegii din București. Donca, fiica cea mică are aproape 6 luni, iar jurnalista se laudă că a reușit să se ocupe singură de creșterea ei până în acest punct.

Jurnalista a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță“, unde a acceptat provocare sosurilor iuți. Vedetă a mărturisit că Bianca Drăgușanu a a dezamăgit-o foarte mult și nu o ar putea să mai creadă în ea niciodată.

Mara Bănică a semnat cu Pro Tv și va participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici“. Vedetă a acceptat invitația pentru a participa la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns la o serie de întrebări sensibile.

Vedetă a mărturisit că Bianca Drăgușanu este persoană publică din România care a dezamăgit-o cel mai mult. Această a amintit escapadă să la Paris alături de fotbalistul Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav.

„N-aș mai crede-o niciodată. Mi se pare așa că… contextul respectiv… Era căsnicia cu Victor. Noi făceam subiectul fără subiecți, ne adunăm și începeam și o tocăm. Noi am fost foarte apropiate. Am ajutat-o în foarte situații. Suceala asta, nu știu, m-a dezamăgit. Cum e să te duci cu Cristea, mai știi? Am ținut la ea foarte mult.

Eu am avut și cu Oana Român un conflict fățiș. Din clipă în care a născut, mi-am promis că niciodată când una din doamnele din showbiz devine mămică nu am să mai zic nimic nasol”, a spus Mara Bănică.

Întrebată care este cel mai enervant prezentator de la noi din țară, Mara Bănică l-a nominalizat pe Luis Lazarus. Această a susținut că moderatorul vorbește foarte mult și, prin urmare, nu își exercită meseria cu profesionalism.

„Vorbește foarte mult. Nu a înțeles niciodată că moderatorul de televiziune trebuie să se și oprească”, a declarat Mara.

Pusă în situația ipotetică de a se căsători cu cineva din showbiz, Mara Bănică a susținut că l-ar alege pe Ion Țiriac, datorită situației sale financiare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: