Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică, prima imagine cu burtica de gravidă. Jurnalista va naște peste cinci luni

Mara Bănică, prima imagine cu burtica de gravidă. Jurnalista va naște peste cinci luni

GALERIE FOTO (3) Mara Bănică, prima imagine cu burtica de gravidă

Mara Bănică, prima imagine cu burtica de gravidă. Jurnalista a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. Recent, Mara Bănică a postat prima imagine cu burtica de gravidă. Vedeta este pregătită pentru un nou pas în viața ei.

Mara Bănică, prima imagine cu burtica de gravidă. Jurnalista va naște peste cinci luni

Mara Bănică, prima imagine cu burtica de gravidă. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Jurnalista a lipsit o perioadă bună de timp de pe rețelele de socializare, iar la începutul lunii august a dat marea veste. Mara Bănică a postat un mesaj în care anunța că este însărcinată în patru luni cu soțul său. Vedeta s-a căsătorit în urmă cu puțin timp, iar acum trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. De asemenea, Mara a mărturisit că a renunțat la contractul cu trustul media unde a lucrat mai bine de 12 ani.

Jurnalista s-a cununat religios în luna iunie cu iubitul ei, iar acum așteaptă primul lor copil. În urmă cu câteva ore, vedeta a postat prima imagine cu burtica de gravidă. Fosta vedetă de la Antena 1 apare alături de medicul ei în imaginea încărcată pe Facebook. Mara poartă o rochie albă, mulată în partea de sus și vaporoasă în partea jos, ținându-și mâna pe burtă. Se poate vedea că burtica vedetei crește pe zi ce trece, iar la începutul anului 2022 va aduce pe lume al doilea copil. „Am decis să împart prima mea fotografie de graviduță cu voi, alături de medicul care ne va aduce copilașul pe lume și care m-a susținut extrem de mult atunci când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă. ❤️”, a scris aceasta în mediul online.

Mara Banica insarcinata

Vedeta a preferat să fie discretă cu viața sa personală, preferând să nu dezvăluie până acum numele soțului ei, nici măcar o fotografie nu a postat cu el. „Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun.”, povestea Mara Bănică într-o postare pe internet.

Mara Bănică a trăit o perioadă de coșmar

Mara Bănică este o femeie puternică care a reușit să-și atingă visele prin propriile forțe. Vedeta nu s-a dat bătută niciodată, chiar dacă s-a confruntat cu situații dificile. Într-un interviu, Mara Bănică a vorbit despre trecutul său cu sinceritate și a făcut o serie de dezvăluiri devastatoare. Jurnalista și-a dorit să devină mamă înainte de 35 de ani, fie ca va fi măritată, sau nu. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat și a adus pe lume un băiat.

Mara Banica si fiul sau

Cu toate astea, Mara s-a despărțit de tatăl copilului după o lună de relație, dar a mers mai departe. „Eram într-o relaţie în America cu un băiat care era român, după vreo lună, m-a întrebat dacă mai vin. I-am spus că nu pentru că m-am îndrăgostit. Şi mă îndrăgostisem recunosc. Am avut o relaţie de câţiva ani, nu ştiu de ce s-a terminat. Bărbaţii nu îşi doresc nici femei deştepte şi nici puternice. Nu există bărbat ca nu înşală, nu s-a născut. Există femei care să nu caute. Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima ştie că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu.„, a spus Mara Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: