Redactia.ro
Home » Sport » Maradona și-a luat bolid de 200.000 de dolari! Nu are voie să circule cu el

Maradona și-a luat bolid de 200.000 de dolari! Nu are voie să circule cu el

Diego Maradona, masina

Diego Maradona face ce face și este mereu în centrul atenției. Fostul mare fotbalist a dat o avere pe o mașină cu care nu are voie să circule.

„El Pibe D’Oro” și-a cumpărat un BMW M4 Coupe în valoare de 200.000 de dolari. Bolidul are 431 de cai putere și poate atinge viteza de 100 km/oră în doar 4 secunde. Pe mașină are însă instalate lumini asemănătoare cu ale mașinilor de poliție, dar și sirenă. Din cauza acestor accesorii, Maradona nu are voie să circule pe stradă cu noua sa mașină. Așa cum era de așteptat, acest lucru nu l-a oprit pe antrenor să meargă cu noul său BMW la stadion la antrenament.

Maradona s-a dezbracat la o petrecere

În urmă cu aproape o lună, antrenorul a sărbătorit 34 de ani de la celebrul gol, supranumit “Mâna lui Dumnezeu” din meciul cu Anglia de la Campionatul Mondial din Mexic, 1986. Petrecerea a avut loc într-o vilă în care alături de fostul fotbalist mai erau câțiva prieteni. În timp ce dansa cu soția sa, El Pibe D’Oro și-a dat pantalonii jos. Imaginile au devenit imediat virale. Nu a fost pentru prima dată când argentinianul a făcut acest gest.

„Credeam că le-am văzut pe toate, dar m-am înșelat.Pentru unii este Maradona, pentru mine este doar o filmare cu un om bătrân. Pentru unii e o surpriză, e distracție…dar nu și pentru mine. Pentru mine este un nou moment în care se redeschid răni vechi, este o tristețe teribilă să îl văd așa. Eu l-am trimis pe tata la culcare de multe ori în momente care nu-mi convenea deloc să fac asta!”, a fost reacția fiicei lui Maradona, Gianinna.

Loading...