Redactia.ro
Home » Homepage » Marcel Ciolacu a fost ales președintele PSD cu un scor zdrobitor

Marcel Ciolacu a fost ales președintele PSD cu un scor zdrobitor

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a fost ales noul președinte al Partidului Social Democrat, în cadrul Congresului extraordinat de sâmbătă.

În urma votului secret, cu buletine, Marcel Ciolacu a fost desemnat preşedinte al PSD cu 1.310 voturi pentru moţiunea susţinută de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit 91 de voturi, potrivit Agerpres. Totodată, au fost înregistrate 49 de voturi nule.

Ciolacu: „Mă simt împlinit”

În discursul susținut după câștigarea alegerilor interne din PSD a ținut să-i transmită un mesaj liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, cel care îl acuza că vorbește ireverențios la adresa foștilor lideri PSD. Ciolacu i-a transmis că el se uită în oglindă dimineața și vede cât este mare sau de înalt.

„Dragi camarazi, votul de astăzi nu este dat lui Marcel Ciolacu, votul de astăzi este dat unei echipe a PSD. Marcel Ciolacu vă asigură de 2 lucruri și vreau să fiu auzit de la București până la Vaslui. Marcel Ciolacu, când se trezește dimineața se uită în oglindă și vede foarte bine și cât este de înalt și cât este de mare.

Mă simt împlinit pentru că visul meu și al domnului Stănescu, am reușit să facem cea mai puternică echipă la PSD. Este adevărat, cu toții suntem trecători, este adevărat că în viitor am putea fi competitori, dar acesta nu este un lucru rău. Vreau să avem o altă abordare în interiorul PSD și în afara PSD, să nu mai semănăm neîncredere între noi. Printre multele defecte pe care le am, am și o calitate, aceea de a mă ține de cuvânt întotdeauna.”, a transmis Ciolacu după ce a fost ales președinte al PSD.

A anunțat reconstrucția PSD

Marcel Ciolacu a avut un discurs puternic, în care a transmis un mesaj clar. Acesta a promis că în mandatul său, justiția va rămâne acolo unde îi este locul, în sala de judecată, o aluzie la ceea ce s-a întâmplat în mandatul fostului lider PSD Liviu Dragnea. „Reconstrucţia PSD a început, iar astăzi se decide viitorul social-democraţiei din România”, a anunțat liderul social-democrat în discursul de la Congresul extraordinar al PSD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: