Redactia.ro
Home » Știri » Marcel Ciolacu, din nou la spital. Cum se simte social-democratul

Marcel Ciolacu, din nou la spital. Cum se simte social-democratul

marcel ciolacu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a revenit marți la spital, la două zile după ce a leșinat în timpul unei conferințe de presă.

Surse social-democrate susţin însă că nu sunt motive de îngrijorare. „Nu e vorba că Marcel (Ciolacu – n.r.) nu se simte bine. Este doar un control de rutină, să vadă dacă evoluţia este bună şi dacă parametrii sunt în regulă”, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea PSD.

Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău, duminică, în timpul unei conferinţe de presă şi aproape a leşinat. El a mers la spital fără să mai aştepte ambulanţa. În urma testului pentru COVID-19, rezultatul a fost negativ.

Ulterior, medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila au anunţat că liderul PSD a avut o cădere de calciu.

Potrivit unui comunicat de presă al partidului, în urma consultării medicilor, Marcel Ciolacu a primit disgnosticul de lipotimie. În document, s-a motivat că acest lucru s-a întâmplat din cauza oboselii, a lipsei de aer din încăpere, dar și din cauza căldurii.

Și-a luat luni liber

Marcel Ciolacu a anunţat duminică, la câteva ore după incident, că se simte bine şi este gata să revină la muncă. Preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a luat luni o zi liberă în care să se odihnească

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!

Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!

Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă.

Mă întorc la treabă!”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: